Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Nu functioneaza lumina in portbagaj ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu functioneaza lumina in portbagaj ?

    Ma poate ajuta cineva cu o schema la sigurante pentru un mercedes C 200 CDI Avantgarde fabricatie 2001, intrucat nu mai functioneaza lumina in portbagaj !

  • #2
    Va salut, am atasta o schema cu circuitul de la lampa portbagaj.
    In engleza se numeste Trunk Lamp, cutia cu sigurante se afla in partea stanga in portbagaj. Acolo trebuie sa va uitati in primul rand sa nu fie arsa.
    Am incercuit cu rosul care este lampa din portbagaj, si duce in modulul SAM, unde se afla si sigurantele.
    Inainte de toate verificati becul, si intrerupatorul de pe capota portbagajului daca face contact sau nu.
    Succes.
    Attached Files
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

    Comment


    • #3
      Salut.. daca e becul ars gasesti ajutor aici.. http://www.clubmercedes.ro/schimbare...gaj-t5086.html

      Comment


      • #4
        verifica butonul de actionare de pe marginea porbagajului posibil sa fi ramas blocat sau sa se fi stricat - anuleazal sa vezi ce se intampla.

        Comment


        • #5
          buna am si eu aceeasi problema w203 an 2001 insa nu gasesc nici un afurisit de buton nicaieri nici pe capota portbagajului nici in interior.Probabil se aprinde automat nush eu unul am model avantgarde nush cate dotari intra in el. Daca ma puteti ajuta cu localizarea acelui buton va rog

          Comment


          • #6
            Am aflat este în interiorul încuietorii portbagajului .

            Comment


            • #7
              Originally posted by sn78ten View Post
              Am aflat este în interiorul încuietorii portbagajului .
              Salut,
              Poti te rog sa impartasesti cum ai rezolvat, am aceeasi problema. Multumesc anticipat.

              Comment


              • #8
                Ce imi place la romanii astia de pe forumul asta(nu la toti ,ai sunt utilizatori chiar ok) e ca cer sfaturi, apoi dupe ce rezolva dispar ). Daca au rezolvat nu mai zic la nimeni.
                Halalt de astia din vest si America, pun frate poze de tot felul, how to-uri, baietasi nu ca ai nostri ) Cam cacanari , de asta a fost este si va fi varza romanica...
                sn78ten bun ai aflat, bravo tie, da ai rezolvat , a ajutat la ceva? ai venit pe thread si ai plecat ca ... nu mai zic.
                Dinamix, aceeasi problema o au multi, am scototcit si la americani si la englezi si la italieni,dar ei au extensiid e garantii i le inlocuieste modulul canbus. Noi nu avem la w203 2001 butonas pe marginea portbagajului, probabil cum spunea sn.bla.bla este inauntru incuietorii, verific azi si va zic daca e de acolo, sanatati!!

                Comment


                • #9
                  Bine punctat. Pe de alta parte, ai sa descoperi ca multi (din pacate majoritar din zona celor cu peste suta de posturi) ofera ceva, nu numai cer.
                  https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                  Comment


                  • #10
                    @mdtudor2006
                    Foarte buna interventia dar mai ales foarte adevarata. Am cautat si eu pe forumuri de pe toate meleagurile inainte sa ajung aici cu intrebarea mea si am desfacut de vreo 3-4 ori capitonajul portbagajului si incuietoarea. Pana la urma insa am gasit o solutie de compromis care pe mine ma ajuta. Am cumparat de la un magazin o lampa Philips pe baterii, cu senzor de miscare si lumina si am montat-o in intrandul din stanga al portbagajului. A fost in jur de 45 ron si a meritat fiecare banut. Este suficient de puternica, si din noiembrie nu da vreun semn ca ar termina bateriile. Cateodata se aprinde chiar cand se ridica portbagajul, si daca nu, daca pun o plasa in portbagaj si este intuneric, se aprinde sigur. La lumina zilei sta stinsa. Sigur ca nu este solutia ideala, dar decat sa alerg la constatari sau la diversi electricieni priceputi, pentru mine este OK.

                    Comment


                    • #11
                      Problema nu a fost rezolvată până în prezent, deoarece nu am codul încuietorii pentru a cumpăra una sh. Menţionez că am avut o tentativă de o demonta încuietoarea însă motoraşul ce acţionează încuietoarea a pornit din senin şi m-am dat înapoi .

                      Comment


                      • #12
                        Salut. Am scos ceva de pe EPC. Daca asta e incuietoarea poti posta seria de pe sasiu si iti dau codul. Cred ca am pus bine poza cu partea din spate.
                        Attached Files

                        Comment


                        • #13
                          Wdb 2030041a117450

                          Comment


                          • #14
                            Conform datelor de pe EPC, codul piesei este A2037500093 si este inlocuita si de A2037500493, deci una dintre cele 2. Bafta in rezolvarea problemei

                            Comment


                            • #15
                              Multumesc .

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF