Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

probleme turbina

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Observ acum in filmare cã joaca axul mult in locașul din palete.Sa strang oare puțin piulița aceea?Întreb sã nu cumva sa fac o prostie cu urmari grave.Sau axul se invarte si nu invarte la capacitate maxima paletele?.Cand vine soția de la munca cu masina verific mai amanunțit situația.Apropo acolo nu trebuia sa fie o garnitura rosie?Spun asta cã am cautat pe youtube si unii aveau,la mine e lipsa si oricat aș strange colierul joaca tubul ce vine de la filtru in turbinã.
    Last edited by reaper_ax; 07-18-2018, 18:26 PM.

Comment

Jocul este mult peste normal de acolo suieratul si fumul , piulita las o in pace . Poti cauta o turbina buna sh , s o reconditionezi pe a ta daca ai unde pe acolo, sau sa iei una noua . Schimbatul turbinei se face cu schimb de ulei si filtru , curatat traseu intercooler si masurat presiune ulei . Garnitura de etansare se gaseste separat si este ieftina , are un rol important e bine s o cumperi .
      Honda.

Comment

Turbina SH nu știu ce sa spun..am gasit de la 100 la 300 de eur,toate pe motoare declarate cu peste 250 de mii km.Aș opta pentru una reconditionata de firma aici in germania cu 1 an garantie( de la 250 la 300 euro plus turbina mea la schimb).Cert e cã trebuie sã o schimb dar pâna la sfârșitul lunii nu am șanse cã am cumparat un mb star c4 nou cu laptop hp elitebook procesor i7 si soft 03.2018.Uite așa au plecat 600 de euro.Mã și omoara nevasta de aude cã iarãși alti bani la mașina.Off topic nu știe ea de cât a fost testerul.Mâine montez noua galerie de admisie cã cea de pe mașinã sufla pe la semringurile de sub aeropalete si joaca tot in ea.Problema e ..oare mai pot umbla drumuri scurte așa cu ea câteva zile?Întreb cã soția iasã noaptea la 1 de la servici și nu pot sã o las singurã pe strãzi.Face maxim 3 kilometrii dus si 3 întors,și merge 'bãtrãneste'.Mulțumesc pentru raspuns.
        Last edited by reaper_ax; 07-18-2018, 22:50 PM.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF