Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Lipsa bara stabilizatoare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lipsa bara stabilizatoare

Salutare dragi colegi! Masina un W202,1.8 benzina,1993,VIN:WDB2020181A052941.Masina a fost adusa din Germania si cumparata in 2008,eu fiind al doilea proprietar.Cu un coleg de pe forum,am dat jos rotile pe spate sa verificam niste brate si bucsi.Si surpriza,bara stabilizatoare(cred ca asta este denumirea corecta)lipseste,ca urmare nici bieletele antiruliu nu sunt acolo.Intrebarea mea este,sunt modele la care nu s-au montat deloc,sau cineva le-a dat jos din motive greu de inteles.Va atasez doua poze,iar suportul barii este incercuit cu negru pe ambele parti.Multumesc!
    Attached Files
    W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Eu zic ca ar fi trebuit sa fie....

Comment

cu siguranta ar fi trebuit sa fie acolo....nu stiu sa se fi fabricat vreunu fara bara...cauta una pe la dezmembrari si monteazo tu chiar daca nu a fost pt ca se schimba tare mult tinuta la drum
      Numa bine
      by TYC

Comment

Asa ma gandeam si eu,ca acea bara trebuia sa fie acolo.Nu cunosc motivul pentru care nu mai exista,dar in fine.Astept si parerile altor colegi,eventual de la cei care au in posesie W202.Va multumesc!

Comment

La mine este.Chiar dupa ce ai postat tu am si mers sa ma uit.Parerea mea e ca ar trebui sa ai si tu din moment ce suportii sunt acolo si doar bara lipseste.Cauta una si pune-o la loc.
          Mercedes W202 C180 Sport
          Mercedes W245 B180 cdi

Comment

Normal ca trebuie sa fie au fost dati jos din cauza ca bateau si in loc sa le inlocuieasca le-a dat jos.
            Asta cred ca din cauza crizei....

Comment

Ce face criza asta din oameni ). Din "pura fabricare" masina ta trebuia sa aiba OBLIGATORIU bara stabilizatoare pe spate, schimba 80% din stabilitatea masini!!! Bafta
              Mercedes Benz C180 `96 CP 122

Comment

Nu din cauza crizei s-a demontat bara,garantat.In 2008 inca nu prea era urma de criza,mai ales in Germania,de unde s-a adus masina.Vestea buna este,ca m-a ajutat colegul Jacob,de pe forum.Pe aceasta cale ii multumesc inca o data.Asadar,este bara stabilizatoare.Urmeaza s-o montam impreuna cu bieletele antiruliu si sa vedem cum se comporta.Multumesc si celor care m-au ajutat cu sfaturi!

Comment

Salutare..Eu tot nu am bara stabilizatoare,dar suportii sunt pentru ea..masina mea e un c180, an 94, w202.

Comment

Originally posted by sergiur2005 View Post
                    Salutare..Eu tot nu am bara stabilizatoare,dar suportii sunt pentru ea..masina mea e un c180, an 94, w202.
                    Hai ca treaba devine din ce in ce mai interesanta.Cum unii au,iar altii nu?Pun intrebarea asta,pentru ca nu mi se pare deloc credibil faptul,ca neamtul(fostul proprietar)sa fi umblat la bara stabilizatoare.Oare sunt modele cu si fara bara? Daca asa este,atunci care este motivul pentru care nu s-au montat pe unele modele? Este posibil,sa fie legatura intre echiparile de pe vremea respectiva? Sergiur2005,ce echipare are masina ta,nu cumva elegance?
                    Last edited by zsolti1981; 11-01-2010, 16:41 PM.

Comment

Eu la Esprit am bara, cred ca toate modelele ar trebui sa o aiba!
                      1994...Mercedes Benz...w202, c180
                      Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

La mine e C180 an 94 elegance.

Comment

Eu am vazut bara smulsa la urcare/coborare pe platforma de "baieti isteti". Cine stie cine a miscat maisina aia, a comis-o, ups si s-a facut ca ploua....

Comment

Eu am c220 D elegance si am bara stabilizatoare.Deci nu cred ca exista C-uri fara bara stabilizatoare spate.

Comment

Cine poate sa ma ajute cu o poza la bara stabilizatoare pe spate ca nu am idee cum arata..Multumesc!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF