Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

nu face caldura

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu face caldura

salut tuturor membrilor forumului . revin cu o noua problema la un mb c 200 cdi 2004 90kw . si anume nu face caldura . termostat nou, temperatura 90* . stie cineva ceva , a mai patit cineva asa . are cumva niste robineti electrici pe undeva ?

Salutari

Are niste robineti electro magnetici.Care raman inchisi sau deschisi,sau partial pentru anumite zone.Omologul la e ar fi;http://www.mbworld.org/forums/e-clas...rol-valve.html

E posibil sa ai aceasta problema.

Comment

Multumesc mult dar masina aceasta nu are acei robineti , am reparato singur ,dupa mai multe teste am ajuns la concluzia ca era caloriferul infundat .cind am desfacut furtunele de la instalatia de racire am observat [atentie] granule de polifosfat in lichidul de racire . Acestea sunt pozitionate in vasul de expansiune intr-O SITA ERMETICA SI AU ROLUL de A OPRI IMPURITATILE .ADICA FILTREAZA LICHIDUL DE RACIRE . CONCLUZIE : VASUL DE EXPANSIUNE SE SCHIMBA ODATA CU LICHIDUL DE RACIRE , ODATA LA 2 ANI , ALTFEL PUTETI PATI CA MINE SA SE SPARGA ACEA SITA SI DACA NU DEPISTATI LA TIMP PUTETI CALA MOTORUL FOARTE USOR . SPER SA VA FIE DE FOLOS ACEASTA INFORMATIE .MULTUMESC.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF