Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mi-am uitat cheile in masina

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mi-am uitat cheile in masina

Care stiti cum sa-mi deschid masina fara sa sparg nimic,fara sa rup,sau mai stiu eu ce. Am inteles ca e pe vacuum inchiderea. c220 din '98,w202. Stie careva?

E un post pe undeva cu cineva care a deschis portbagajul.. si costuri minime.

Comment

Nu mai ai alta cheie de rezerva acasa???
      Actuala: Mercedes-Benz CLS 350 7G-Tronic

Comment

Eu cu costuri minime am spart un geam-triunghi de pe una din portiera spate...

Comment

Originally posted by adibotormedias View Post
          E un post pe undeva cu cineva care a deschis portbagajul.. si costuri minime.
          Eu am facut aceasta procedura dar la W126 si deja butucul a fost "dezvirginat" de unul din fosti proprietari! Nu stiu daca la W202 e la fel ca la W126, dar la mine a fost simplu...

Decat sa spargi gemuletul ala mic mai bine spargi un geam lateral...e mai simplu de (re)montat!
          W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
          W126 280SE Black Blue Metallic
          W126 300SE Anthracite Grey Metallic
          W126 500SE Nautical Blue Metallic
          W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Am rezolvat. A sarit un pic vopseaua pe langa usa dar asta este. Un pret mic. Bancheta nu se rabateaza si ne-am chinuit pana cand am gasit cheile prin portbagaj. Asa am deschis masina )) Numai de bine si fara probleme din astea ))) Ciao!

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF