Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sistem reglare faruri la w203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sistem reglare faruri la w203

Salut,

Am un W203 CDI 220 din 2001 si am fost respins la inspectia ITP deoarece nu fuctioneaza sistemul de reglare al farurilor..
    Vreau sa va intreb daca este un sistem vacumatic sau este electric si daca a mai avut cineva problema asta?
    Last edited by Luxian; 09-18-2010, 11:47 AM.

Este pe vacum de obicei. Daca ai xenon din fabrica (cu sistem automat de reglare a farurilor), atunci s-ar putea sa fie electric.
    ...

Comment

Am avut C270 w203 cu xenon din fabrica si nu era automat,avea sistem vacum...acum am C 200 Kompressor w203 si tot pe vacum este...
      (model avanTgarde amandoua)
      Last edited by mircea600sel; 09-20-2010, 02:55 AM.
      Actuala: Mercedes-Benz CLS 350 7G-Tronic

Comment

Salut Alex vad ca esti din Brasov daca sti unde este curtea de la Agrobirsa te pot ajuta baieti de acolo s-au ma pot uita si eu .
        Stau in Racadau

Comment

salut

M-am uitat si suportii din platic care tin farurile sunt rupti. Farurile au fost intepenite in locasul lor, nu am vazut cand mi-am cumparat masina deci mi-am luat o mica teapa.
          Am rezolvat cu ITP in stilul romanesc, deoarece mi se parea ciudat sa nu-mi dea verificare doar pentru faruri cand sunt pe strazi Dacii din care curge tabla.
          Multumesc mult de!!

Si eu sunt tot din racadau

Comment

Stie cineva cum se scoate becul H7 din far, ma refer la modelul de far pentru W203 dupa 2004 cu dispersor clar.

Comment

Salut

Originally posted by jordansens View Post
              Stie cineva cum se scoate becul H7 din far, ma refer la modelul de far pentru W203 dupa 2004 cu dispersor clar.
              Se scoate capacul din spatele farului si se rasuceste cu mana suportul becului. In niciun caz sa nu dai farul jos ca nu mai bate bine
              Last edited by dialiv; 11-15-2010, 15:40 PM.

Comment

Originally posted by dialiv View Post
                Se scoate capacul din spatele farului si se rasuceste cu mana suportul becului. In niciun caz sa nu dai farul jos ca nu mai bate bine
                Multumesc mult, tocmai mă pregateam sa desurubez câte ceva de acolo dar noroc ca am mai intrat pe mail încă odată si am văzut răspunsul tau. Am schimbat foarte ușor becul rasucind acel suport. Noroc

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF