Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Eroare inchidere centralizata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eroare inchidere centralizata

Salut.

Consider ca este o problema importanta. Inchiderea usilor din fata nu functioneaza corespunzator. Siguranta sare in mod reptat atunci cand actionez butonul de inchidere si deschidere + ca nu intra total in orificiul ei cand usa trebuie sa fie incuiata. Sa fie vreo siguranta sau ce? Mentionez ca nu am demontat fetele usilor sau ceva de genul, iar usile din spate + portbagajul nu au nici o problema.

C200 CDI w203

Dupa cum am mai citit pe aici se pare ca inchiderea e vacuumatica. Undeva sub bancheta din spate ar trebui sa fie un pompa de vacuum (un motoras cu o pompa din care ies niste furtunase). Verifica acel motoras sa nu cumva sa fi luat apa si sa fie in scurt. Asta ar putea explica de ce arde siguranta de cate ori il actionezi. Ai luat vre-o baltoaca sau ai varsat ceva prin zona aia?
    Daca vezi ceva udatura acolo curata bine bine ca in curand din cauza coroziunii se vor intrerupe firele.
    P.S.: mai verifica de asemeni si ce s-a scris aici: http://www.clubmercedes.ro/problema-...ta-t16073.html
    Last edited by haddess; 09-07-2010, 10:19 AM.
    Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Am inteles. Voi face asta. Din cate stiu eu apa nu a avut cum sa ajunga pe acolo (singurul contact cu apa e cand ploua si la spalatorie). Dupa ce verific voi posta ce am aflat, pana atunci, iti multumesc.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF