Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ajutor! EPC !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@Alinush

Eu in reprezentanta nu o duc ...ca nu e un model nou sau o masina atat de extraordinara sau scumpa ...Incerc sa o fac cat se poate de bine dar nu prin reprezentante sa arunc cu milioane aiurea.

@mdvpaul

Va multumesc de raspuns!
    M-au c-am speriat pretu` la senzori, cred ca mai bine iau cu totu o pompa de injectie SH.
    SAu?
    C220 S202
    Mercedes 4 EveR!

Comment

@d3op

Nu e vorba daca este o masina scumpa sau nu , sau extraordinara. Eu asta ti-am si spus (nu o lasi acolo peste noapte) doar sa ceri parerea unui mecanic de la MB. O testare te-ar ajunge 50 Ron (asa este in CT). Ai putea de ex sa te duci acolo il iei pe mecanic deoparte si ii ceri nr de tel sa va intalniti. El sigur (sau cel putin 80%) stie ce "boala" are. Asa daca stai sa o iei pe ghicite sau dupa parerea "noastra" ( club MB ) ai cheltui mai multi bani. Sa iti dau un exemplu : Cineva iti spune ca este un senzor, tu te duci schimbi senzoru respectiv, platesti niste bani (manopera+piesa) si iti face la fel. Alta parere pompa de injectie, iar te duci cumperi pompa noua sau SH , si iar aceeasi problema.
      Eu am observat ca nimeni din posesorii de w202 nu prea au avut ceva de comentat...si decat sa cheltui o gramada de bani,parerea mea ar fi o testare care nu costa foarte mult ti-am specificat anterior (50 Ron poate chiar 100 ) - in functie de localitate nu stiu sa-ti spun, dar eu cred ca este mai bine sa stii 100% "boala" masinii , nu sa o pui la incercare. O seara buna. Te salut cu respect si sper sa o rezolvi cat mai repede, si sa ne transmiti si noua ce ai rezolvat.
      Das Beste Oder Nichts ! MB

Comment

Sunt de acord cu Alinush dute la reprezentanta si fa un testare cu ''Star'' cred ca e cea mai sigura metoda si o sa ti zika macar ce eroare are..decat sa mergi pe ghicite.

Comment

@Alinush
          @sergiu2005

Va multumesc foarte mult ca va implicati in primu` rand.
          Dupa cum am spus am fost la tester, nu in reprezentanta dar la cel mai bun din zona.
          Bani nu mi-a luat omu` pentru ca ma cunoaste si ne ajutam reciproc.
          Eroarea o ai scrisa mai sus in primu` post.
          Si-a notat eroarea dar nu mi-a putut zice si ce are, a zis ca mai incearca sa se informeze.
          Acuma masina este plecata in Germania , dar peste 2 luni cand o sa vina tata acasa o sa ma duc cu ea la tester in MB sa vedem ce au de zis.
          Din cate am auzit nu prea lauda lumea reprezentantele , ma si feresc din cauza asta.

Mult respect si drumuri uscate !
          C220 S202
          Mercedes 4 EveR!

Comment

Un sfat nu mai dati va rog:faza cu reprezentanta e cazuta demult.Au iesit alte testere mai bune...si omul conteaza....

Comment

Asa zic si eu.
              Deaia nu ma incred in reprezentanta. Daca mai aveti ceva de completat astept..
              C220 S202
              Mercedes 4 EveR!

Comment

Te salut, daca inca nu ai rezolvat cu masina, cand ai drum pe la Bucuresti dute la firma Delphi. Acolo au aparate cu care iti testeaza exact doar pompa de injectie, si dupa caz iti pot spune precis cat va costa remedierea defectului.
                Un test este 250 RON daca nu ma insel, stiu ca se pare cam mult, dar asta e.
                Eu am avut probleme cu pompa de injectie, dar am cumparat alta din dezmembrari si merge perfect.
                Senzorii de pe pompa nu se schimba! nici nu stiu daca gasesti senzor nou.
                Se schimba ori toata electronica, sau toata pompa.
                Se mai poate reconditiona dar coasta 1000 euro cu garantie 1 an, sau o pompa noua care trece de 3000 de euro.
                Sa ne zici si noua ce ai rezolvat, Succes.
                Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

@JACOB

Buna ziua tuturor! Eroarea mea imi vine de la pompa de injectie , pe pompa sunt 2 senzori, iar senzori acestia nu mai functioneaza normal.
                  Am un prieten in spania care are atelier si se ocupa si cu dezmembrari si care mi-a trimis acesti 2 senzori care se pot inlocui dar i`am primit abea acuma si nu am avut inca timp sa fac aceasta operatiune.
                  El a zis ca se pot schimba si in caz ca tot am probleme o sa imi trimita o pompa.
                  Acuma am inca 2 perechi de senzori de schimb pe care ii vand, iar daca e cinva interesat de ei sa imi zica pe PM.
                  C220 S202
                  Mercedes 4 EveR!

Comment

Originally posted by d3op View Post
                    @JACOB

Buna ziua tuturor! Eroarea mea imi vine de la pompa de injectie , pe pompa sunt 2 senzori, iar senzori acestia nu mai functioneaza normal.
                    Am un prieten in spania care are atelier si se ocupa si cu dezmembrari si care mi-a trimis acesti 2 senzori care se pot inlocui dar i`am primit abea acuma si nu am avut inca timp sa fac aceasta operatiune.
                    El a zis ca se pot schimba si in caz ca tot am probleme o sa imi trimita o pompa.
                    Acuma am inca 2 perechi de senzori de schimb pe care ii vand, iar daca e cinva interesat de ei sa imi zica pe PM.
                    Salut. Ma intereseaza pe mine senzorii daca ii mai ai.
                    0731757111

Comment

Si eu am avut cam aceiasi problema,la o accelerare brutala se aprinde EPC si se oprea motorul.
                      Problema era faptul ca la sarcina si turatia respectiva,calculatorul masinii seta o valoare in rampa comuna iar la citire senzorul spunea ca e mai mica decat cea care ar fi trebuit.Cauze ar putea fi:

1.Regulatorul de inalta presiune:se afla in capatul rampei de comune de inalta presiune in partea dinspre sofer.
                      2.Pompa de inalta
                      3.Un injector sau mai multe scapa presiune pe retur
                      4.De verificat tubulatura sa nu ai scapari de combustibil de la filtru de motorina in pompa de joasa si mai departe in cea de inalta presiune.

La mine au fost oringurile imbatranite,am schimbat toate furtunele,am fost un norocos,dar in majoritatea cazurilor este devina un injector.

Comment

Originally posted by d3op View Post
                        @JACOB

Ma intereseaza senzorii daca ii mai ai
                        0731757111

Comment

Senzori pompa

Originally posted by DAN C View Post
                          Salut. Ma intereseaza pe mine senzorii daca ii mai ai.
                          0731757111
                          /////////////////////////

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF