Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Rau de masina

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rau de masina

Acum am un w203 200 cdi si inainte am avut un daewoo in care nu mi s-a plans nimeni de rau de masina in schimb in masina de acum mai multe persoane mi s-au plans de rau de masina (tin sa precizez ca li se face rau si daca merg usor fara zmucituri si viraje bruste).
    A mai patit cineva la fel si daca da a reusit sa rezolve ceva?

Cu siguranta pot spune ca asta e cel mai ciudat post pe care l-am citit aici. Ca o gluma, poti sa le spui sa ia cate o piatra in gura inainte de a se urca in masina.
    Acum, vorbind serios, singura chestie care imi vine in minte este vre-un odorizant prea puternic. Eu m-am lovit de chestia asta in momentul cand am varsat lichidul odorizantului in masina si sotiei i se facea rau din cauza mirosului puternic. Fa o aerisire mai indelungata si vezi ce se intampla.
    Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Sau o exorcizare...

Comment

Alergie la Mercedes...poate ai plimbat chinezi in masina..Mai bine intrebi la farmacie sau la doctor,nu pe forum auto..tine.ne la curent cu cele intamplate.bafta!

Comment

Poate persoanele care le-ai dus chiar au rau de masina,in cazul asta sa le pui cate o punga la dispozitie,spre binele masinii tale.

Comment

Staţi un pic, stimaţi colegi, nu e nicio glumă ! Şi nicidecum nu e rău de Mercedes, aşa ceva nu există ! ÃŽntr-adevăr, este un topic ciudat, dar eu cel puţin, mă bucur de abordarea acestei probleme, chiar îmi pare rău că nu mi-a venit în minte mie. Poate ar trebui mutat topicul altundeva, că nu este o problemă tehnică a unui anumit model de Merţ, dar răul de maşină este o realitate.
            Fără să-mi fie ruşine spun că, am 37 de ani, dar am avut mereu probleme în maşină, de mic copil. Şi în ziua de azi se manifestă, dacă nu eu stau la volan, mi se întâmplă şi acum. Nu contează, dacă e maşină mică sau autobuz. Motivul pt. care postez aici este însă că, vreau să subscriu la cele postate de colegul haddess, în sensul că, este foarte adevărat ceea ce a spus despre odorizante. Anumite mirosuri pot provoca la persoane sensibile stări de greţuri, vomă chiar. Se manifestă mai ales la copii până în vârsta de 14-15 ani (băiatul meu are 12 ani, în Matizul lui bunicu-său i se face rău, în Punto lu' nevastă-mea idem, în schimb la mine NU), şi nu este ereditar, săptămâna trecută am dus 4 copii în tabără, pt. o fetiţă a trebuit să mă opresc de 2 ori, junioru' meu n-avea nici pe dracu. ÃŽn anii '80 eu foloseam un medicament contra răului de maşină, "Dedalon" îi zicea, şi chiar avea efect, trebuia administrat cu o juma' de oră înainte de plecare la drum lung. Şi acum sunt diferite medicamente, dar nu are niciunul acel efect ca Dedalonul.
            ÃŽn legătură cu odorizantele de maşină: aşa este, anumite mirosuri provoacă rău de maşină, am simţit asta pe pielea mea. Un prieten are un asociat la firmă, acesta din urmă neavând permis. La o deplasare, a luat de la o benzinărie un odorizant care-i plăcea lui, pe amicul meu nu l-a deranjat deloc, dar pe mine m-a făcut pe o distanţă de (atenţie!) 2 km, să am ameţeli vreo 3 ore după. Ca să susţin cele spuse, aduc dovadă beţigaşele alea aromate care le arzi în cameră: ei, cu alea am întâlnit persoane care n-aveau nicio taină în maşină, în schimb, fumul acela aromat le provoca stări de ameţeală, etc.
            Cele bune !
            Lord W126 500SE -> 2.5D
            Lady W123 230C -> 240D
            W124 -> 200D
            W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
            Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
            Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Salut, vezi ca nu cumva sa intre gaze de motor in masina. Mergi de proba cu toate geamurile deschise...

Comment

Salut, nu stiu exact ce pot sa spun ca nu am mai intalnit asa ceva pana acum, dar imi pot spune si eu propria parere: cred ca raul ce le da pasagerilor sa fie de la o bacterie dezvoltata pe tevile de AC.

Comment

Originally posted by elvaligreco View Post
                  Acum am un w203 200 cdi si inainte am avut un daewoo in care nu mi s-a plans nimeni de rau de masina in schimb in masina de acum mai multe persoane mi s-au plans de rau de masina (tin sa precizez ca li se face rau si daca merg usor fara zmucituri si viraje bruste).
                  A mai patit cineva la fel si daca da a reusit sa rezolve ceva?
                  Salut, daca intr-adevar devine chestiune de statistica problema cu raul de masina raportat la numarul de persoane care merg cu ea tind sa cred ca ar putea fi o problema si din clima, presiune, etc. - sau sa nu ajunga suficient aer de afara in interior.. sper ca m-ai inteles, ceva de genul asta. Dar asta doar daca persoanele respective nu au rau in alte masini.

Mergi pentru o verificare de la A-Z la partea de clima, si o curatare a climei in prealabil. E foarte probabil sa fie de acolo. De asemenea exista un procent mic ca toate persoanele chiar sa aiba rau de masina si ea sa nu aiba nimic.

Bafta.

Comment

E posibil sa nu fie probleme nici cu mirosul, nici cu gazele arse, nici cu AC-ul ci doar kinetoza sau rau de miscare.
                    Mercedesul are suspensii mai confortabile decat Daewoo si in mod paradoxal poate determina manifestari mai intense ale raului de miscare la cei cu un aparat vestibular mai sensibil ( componenta urechii ce participa la echilibru si perceptia pozitiei corpului).
                    Pentru a fi mai explicit, cu cat miscarea la care e supus subiectul e mai asemanatoare miscarilor unei ambarcatiuni cu atat manifestarile kinetozei seamana mai mult cu raul de mare-una dintre cele mai intense forme de rau de miscare.
                    Puteti incerca sa administrati pasagerilor dvs.adulti Metoclopramid comprimate, 1 comprimat cu 1 ora inainte de plecarea in calatorie. Pentru copii exista suspensie a carei dozare se face in functie de varsta si greutatea copilului.
                    Ati putea, pe de alta parte, sa inlocuiti amortizoarele cu unele mai rigide. Veti plati insa cu confortul dvs. pentru confortul pasagerilor.

Comment

Uite cum chiar si cele mai ciudate probleme capata incet-incet explicatii logice. Si eu ma bucur pentru abordarea acestui subiect, deoarece sotia mea are aceste simptome, dar culmea...nu la Mercedes, iar la celelalte masini simptomele se diminueaza daca masina circula cu viteza mai mare
                      Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Poate persoanele in cauza sunt fani BMW Nu am nimic cu ei, e doar o gluma

Comment

Ma uit si nu imi vine sa cred ce a ajuns acest site:|...va bateti joc de el si nu mai este mult pana cand o sa intrebati pe site cat costa o legatura de patrunjel!Aici este o comunitate care vorbeste despre modelele acestui brand,despre defectiuni si alte probleme legate numai si numai de Mercedes!

Comment

Originally posted by alin_bogatu1986 View Post
                            Ma uit si nu imi vine sa cred ce a ajuns acest site:|...va bateti joc de el si nu mai este mult pana cand o sa intrebati pe site cat costa o legatura de patrunjel!Aici este o comunitate care vorbeste despre modelele acestui brand,despre defectiuni si alte probleme legate numai si numai de Mercedes!
                            Considerand ca poate fi o problema la clima, eu o numesc problema tehnica, deci topicul omului este unul pus corect. Las-o mai usor cu frustrarile . Cat despre partea cu suspensiile.. personal mi se pare cam deplasat motivul, insa lasa-ne de stire daca ai ajuns la o concluzie.

Comment

Hai frate ... cum sa ii fie rau in mercedes si in alta masina nu )) nu am mai auzit asa ceva ))) !!! Rade si fratemiu ala mic de 7 ani . Bafta ! =))
                              Mercedes Benz C180 `96 CP 122

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF