Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Huruit pe spate cand decelerez

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Huruit pe spate cand decelerez

Salut baietii !!!

Am un C-180 din `97 manual . Am o problema care sper ca scap ieftin. Cand iau picioru de pe pedala de acceleratie se aude un huruit in spate (dar cand accelerez dispare acel zgomot). Maine 13/08/10 plec in concediu si sper ca sa rezolv problema ... o idee mi`ar fii de foarte mare ajutor !!!

Multumesc!!!
    Mercedes Benz C180 `96 CP 122

La mine se auzea un juruit la fel la frana de motor si problema era crucea cardanica .. sper sa ai ceva mai minor sa nu fie costisitoare problema ta

Comment

Cel mai bine o urci pe elevator si o verifici ,poate fi orice pe partea de transmisie ( cardan,grup ,planetare), rulmenti ...

Comment

Si eu am avut problema asta.La mine a fost din cauza unui cauciuc care era pus invers si se invartea in sens invers...
        Succes!

Comment

Originally posted by bobylupoiu View Post
          Si eu am avut problema asta.La mine a fost din cauza unui cauciuc care era pus invers si se invartea in sens invers...
          Succes!

Eu am vaga impresie ca un cauciuc cu probleme se aude tot timpul fie in sarcina fie pe liber ,aici e cazul de zgomotul care se aude in momentul in care transmisia nu e in sarcina ,sa dea d-zeu sa fie o problema minora pt ca sa te apuci sa repari masina in ajunul concediului nu e tocmai placut :|

Comment

Buna seara,uleiul la diferential l-ai schimbat vreodata, daca zgomotul este ca de tramvai sau polizor,atunci este un joc prea mare intre pinionul de atac si coroana din diferential ,se poate merge asa dar nu prea mult si cu viteza mai mica .la ce viteza incepe sa se auda acel zgomot.
            Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
            TEL 0722623721.

Comment

Originally posted by automaticul View Post
              Buna seara,uleiul la diferential l-ai schimbat vreodata, daca zgomotul este ca de tramvai sau polizor,atunci este un joc prea mare intre pinionul de atac si coroana din diferential ,se poate merge asa dar nu prea mult si cu viteza mai mica .la ce viteza incepe sa se auda acel zgomot.
              nu conteaza viteza doar cand decelerez.ms mult pt pareri

Comment

Va multumesc pt pareri dar am rezolvat. Am fost la un mecanic (care se pricepe doar pe partea tehnica si este speciualizat pe MB) , nu este nimic din diferential ... cutia de viteze are o problema. Nu am inteles prea bine din cate mi`a explicat dar cica ar fii un pinion "caraus" care muta lantul dintr`o parte in alta ....sau ceva de genu (imi cer scuze daca aberez dar ceva de genu am inteles eu)! O sa plec in concediu fara probleme!!! Va multumesc inca o data!!! Numa bine

Comment

Salutare to all.Fiindca tot suntem la capitolul "zgomot",vreau sa descriu si eu un zgomot la rotile din spate,care din nefericire,se aude in momentul in care apas pe pedala de frana.Vorbesc despre un C250 din '96 cu cutie automata.In momentul in care incep sa franez ,se aude la rotile din spate(dreapta mai mult),un zgomot produs de un tambur ovalizat,si simt in pedala de frana o mica oscilatie(ca si cum s-ar ridica in sus usor in timp ce franez).daca aveam pe spate tambur era simplu,ori saboti tociti iregular ,ori tambur ovalizat,dar este vb de disc .as fi recunoscator celui care ma poate ajuta cu o informatie.Multumesc.
                  LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Uniqu ai schimbat ceva piese la cutie? sau ti a reparat mecanicul?

Comment

Te salut "calutzustudio" eu am patit urmatoarea problema: am fost la ceva tampiti de mecanici ca am avut probleme cu frana de mana la masina, nebunii astia au zis ca de vina ca nu prinde sabotii de la frana de mana ar fi discurile.
                      Si trebuie rectificate la strung, zis si facut am dus discurile la strung unde a luat jos si din partea interioara unde prinde placuta de frana propriu zis.
                      Iti spun ca dupa rectificarea aceea am simtit si eu acelasi simptom ca si cum ai descris tu la masina ta, o bataie la pedala de frana la franare.
                      Am venit acasa am luat discurile de pe cealalta masina pe care o aveam la dezmembrat si le-am pus pe al meu. De atunci functioneaza perfect si frana de mana si frana normala. Bataia din pedala a disparut.
                      Concluzia e ca si la tine este o problema cu discurile.
                      Bafta in rezolvarea problemei.
                      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Pai bolovanii aia de mecanici trebuiau sa stie ca ai nevoie de scule de precizie foarte buna pentru a rectifica discul calumea.De aceea nici nu se face asa des rectificarea discurilor.

Comment

Da domnu Grigoreaa, daca cunosteau cat de cat un pic meserie imi puteau spune urmarile.
                          Este cert ca nu mai duc masina la servis doar in cazuri extreme.
                          Ce pot fac eu acasa cu manuta mea ca e mai sigur.
                          Numai bine.
                          Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                          Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Originally posted by sergiur2005 View Post
                            Uniqu ai schimbat ceva piese la cutie? sau ti a reparat mecanicul?
                            La cutie nu am umblat niciodata . Am schimbat uleiul in fiecare an si am primit sfaturi sa pun unul un pic mai gros si de calitate. O sa merg sa mi se faca o constatare la cutia de viteza. O sa postez imediat cand o sa aflu care e problema.

Comment

Originally posted by calutzustudio View Post
                              Salutare to all.Fiindca tot suntem la capitolul "zgomot",vreau sa descriu si eu un zgomot la rotile din spate,care din nefericire,se aude in momentul in care apas pe pedala de frana.Vorbesc despre un C250 din '96 cu cutie automata.In momentul in care incep sa franez ,se aude la rotile din spate(dreapta mai mult),un zgomot produs de un tambur ovalizat,si simt in pedala de frana o mica oscilatie(ca si cum s-ar ridica in sus usor in timp ce franez).daca aveam pe spate tambur era simplu,ori saboti tociti iregular ,ori tambur ovalizat,dar este vb de disc .as fi recunoscator celui care ma poate ajuta cu o informatie.Multumesc.
                              Poate ai discurile ovalizate. Asta se intampla cand discurile sunt foarte incinse si treci printr`o balta sau mergi la spalatorie ( dupa o lunga durata de timp) . Parerea mea ... Schimbale si o sa dispara! Bafta

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF