Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Car Kit Bluetooth

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu vreau sa demontez car kit-ul de pe masina,e model vechi de tel,dar nu stiu cum este legat?Este legat la cd sau de unde se alimenteaza.Nu stiu nici cum se scoate cd,(am fost la un mester la skoda,si a inceput ala sa treaga de cd de am crezut ca il rupe,l-am trimis la plimbare deoarece era clar pe linga).Car kit-ul nu cred ca este ceva original,a fost pus dupa...cred.(este vorba de un w 203).Multumesc
    Last edited by A2A5A; 01-15-2009, 11:16 AM.

Comment

Se scoate partea din lemn de pe consola centrală (de la scrumieră până la cotieră). În zona schimbătorului de viteze este mufa maşinii. Acolo este legat car kitul.
      Last edited by vicvas20; 01-16-2009, 08:28 AM.

Comment

Salut. Eu mi-am procurat un adaptor bluetooth din Germania, marca VISEO, are forma tel. Nokia 6110i si sunt f. multunit de el. Pot fi conectate 2 sau trei aparate simultan.
        Last edited by ssorin; 04-09-2011, 22:02 PM.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF