Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ulei cutie de viteza

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ulei cutie de viteza

Salut,

Am un W203 din 2001, motor CDI 220 cutie manuala si acum 2 saptamani am schimbat uleiul din cutia de viteze. Uleiul pe care l-am cumparat este cel specificat in catalogul reprezentantei iar nivelul este corect si a fost verificat de vreo 2 ori.
    Problema este ca atunci cand e foarte cald afara si se incalzeste masina imi intra greu in viteze. Adica ,,agata'' in toate vitezele si sincer este enervant.
    A mai patiti cineva asa?
    Uleiul are specificatii pentru temperaturi inalte si cum am spus a fost luat din reprezentanta Mercedes din Brasov dar am impresia ca nu e foare bun.
    Ce parere aveti?

Buna seara, problema se manifesta si inainte de a schimba uleiul din cutie ?, sau ai schimbat uleiul crezind ca vei reusi sa rezolvi ceva .
    Daca problema a aparut dupa ce ai schimbat uleiul, este bine sa te duci sa refaci nivelul cu 10mm mai mic decit cel normal care se face , este o procedura la Mercedes care este scrisa prin cartile lor (wis).
    Daca problema era deja si ai schimbat uleiul si nu sa intimplat nimic asta e alta treaba.
    Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
    TEL 0722623721.

Comment

Salut,

Inainte sa schimb uleiul nu avea nimic, numai dupa ce l-am inlocuit si se incalzeste masina are problema asta.
      Am descoperit problema mergand de la Brasov la Constanta bara la bara, si atunci mi-am facut probleme.
      O duc sa-i mai scada nivelul, multumesc foarte mult.

Raman dator

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF