Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Front Left Parking Lamp

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Front Left Parking Lamp

Salutare,

Stie cineva daca cumva eroarea ce imi apare "Front Left Parking Lamp" in ecranul principal?
    Eu am un c200 kompressor w204.

Mentionez ca am aprins toate luminile, semnalizarile, etc si nu parea nici un bec stins/ars...

Multumesc,
    Sorin
    W204 C200 Kompressor

Si la mine zice la fel despre un bec pe spate, desi merge becul... si mai am un prieten tot cu Benz care are aceeasi problema. Cred ca de la gropi nu mai face bine contact. Incearca sa misti putin de bec sa se aseze mai bine pe soclu.
    Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Salut, verifica becul de la pozitie de pe fata pe partea stanga

Comment

Salut.Verifica daca becul e compatilbil cu masina(sa aiba wati)poate de aia el merge dar calculatorul de lumini nu il 'citeste' si de aia da eroarea

Comment

Pe fiecare parte, pe pozitii, ai cate doua becuri. Unul din ele nu mai functioneaza. S-ar putea sa te insele lumina celuilalt, sa ti se para ca pozitia e aprinsa, mai ales daca te uiti ziua.

Comment

Multumesc tuturor pentru sprijin.
            O sa ma uit in seara asta cand ajung acasa ..... si va anunt.
            W204 C200 Kompressor

Comment

Intradevar....partea din far pentru lumina de pozitie are 2 becuri... mi-a trebuit mult sa imi dau seama ....

Am scos capacul de protectie dar cand sa scot becul.....m-am lasat pagubas pentru a nu rupe/strica ceva pe acolo...
              Este destul de mic locul, deabea mi-a incaput mana sa scot capacul de protectie....

Ramane ca atunci cand merg la service, undeva in septembrie pentru revizie sa imi schimbe ei becul... sau poate sa gasesc pe cineva care a mai schimbat becul acela...

Multumesc pentru ajutor
              Last edited by junior12345; 07-06-2010, 09:38 AM.
              W204 C200 Kompressor

Comment

Originally posted by junior12345 View Post
                Intradevar....partea din far pentru lumina de pozitie are 2 becuri... mi-a trebuit mult sa imi dau seama ....

Am scos capacul de protectie dar cand sa scot becul.....m-am lasat pagubas pentru a nu rupe/strica ceva pe acolo...
                Este destul de mic locul, deabea mi-a incaput mana sa scot capacul de protectie....

Ramane ca atunci cand merg la service, undeva in septembrie pentru revizie sa imi schimbe ei becul... sau poate sa gasesc pe cineva care a mai schimbat becul acela...

Multumesc pentru ajutor

Nu-ti incape mana ? Esti Shrek ? Baga mana, frate, si schimba becul. Gasesti la orice benzinarie. E un bec mic, de 5W, fara dulie. Intra usor in soclul ala de la masina.

Comment

Pe cuvant...deabea imi intra mana pentru a schimba becul
                  W204 C200 Kompressor

Comment

Daca vii seara asta la mine in parcare cu becul la tine, il execut eu.

Comment

Iti tre' doar doua degete ca sa schimbi becul ala, nu trebuie sa bagi toata mana. Vezi ca suportul are pe el niste riduri de unde sa il poti prinde intre degete mai bine. Incearca sa il misti stanga-dreapta un pic. Prima oara e mai greu pana iti dai seama cum se scoate.
                      ---
                      C220 , 2001, W203.006

Comment

Multumesc mult pentru ajutor
                        Din pacate am vazut deabea acum measajul vostru .... astazi am fost la service pentru alta problema si mi-au schimbat si becul asta...a costat undeva la 7ron (manopera +bec).
                        W204 C200 Kompressor

Comment

Originally posted by junior12345 View Post
                          Multumesc mult pentru ajutor
                          Din pacate am vazut deabea acum measajul vostru .... astazi am fost la service pentru alta problema si mi-au schimbat si becul asta...a costat undeva la 7ron (manopera +bec).
                          salut!am patit si eu aceeasi chestie cu becul pe pozitie si as vrea sa stiu unde ai fost de ti-a luat numai 7 lei cu tot cu manopera?,ca eu am fost acum vreo 2 luni la casa auto sa-mi schimbe un bec de proiector si mi-a luat 77 de lei cu tot cu manopera!

Comment

Originally posted by razvan87 View Post
                            salut!am patit si eu aceeasi chestie cu becul pe pozitie si as vrea sa stiu unde ai fost de ti-a luat numai 7 lei cu tot cu manopera?,ca eu am fost acum vreo 2 luni la casa auto sa-mi schimbe un bec de proiector si mi-a luat 77 de lei cu tot cu manopera!
                            Asta pentru ca accesul la proiector se face de 11 ori mai greu fata de far !!!
                            Pedro

Comment

Originally posted by pedragomir View Post
                              Asta pentru ca accesul la proiector se face de 11 ori mai greu fata de far !!!
                              Asa o fi,da crede-ma ca am incercat sa il schimb singur pe asta de pe pozitie si am tras de el in toate partile de mi-am rupt degetele si tot nu a iesit!o fi avand vreun secret.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF