Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

compresor w202

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• compresor w202

are cineva idee daca mi se potriveste compresorul de aer de la un c180 cu clima la un c220 cu aer cond? sau are cineva un compresor defect dar al carui rulment sa fie bun?nu ma ajuta nimeni?
    Last edited by seby_77; 01-20-2008, 14:16 PM.

daca doar rulmentul este defect de ce nu il cumperi nou? Chiar daca se potrivesc cele doua modele enumerate de tine tot nu il gasesti mai ieftin de 200 de epuroi....
    Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

hi

nu am gasit nicaieri numai rulmentul .nici la ghezaco unde e numai pt rulmenti nu il au si nici nu pot sa-mi faca rostul. iar compresor am gasit cu 5 milioane asta de care ziceam numai ca eu am aer pe masina iar el avea clima
      .

Comment

in principiu este acelasi compresor, doar sa fii atent la sistemul de prindere, la sistemul de mufare a conductelor si la fulie

ps: daca il montezi neaparat la incarcarea cu agent refrigerant sa ii ceri celui care iti face operatiunea asta sa iti puna si ulei in el

Comment

ochiu cu ce agent refrigerant merge.....

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
            ochiu cu ce agent refrigerant merge.....
            Merge cu R134a.

Comment

merci mult de tot

Comment

am rezolvat-o ai explicat bine de tot .merci inca odata

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF