Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cluster instruments display

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cluster instruments display

Salut! Am si eu o problema cu display-ul central. Dimineata se vede perfect, dar cand vine caldura sau se incalzeste masina liniile de sus si de jos nu se mai vad, adica se inchid la culoare spre negru si nu se mai poate citi nimic. Partea centrala isi pierde si ea din intensitate, dar functioneaza cat de cat. Ce se poate face? Multumesc frumos.

Uite aici: http://www.clubmercedes.ro/execut-sc...hlight=display
    Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Asa mi se intampla si mie . Luminozitatea este data la maxim ?

Comment

Display

Originally posted by haddess View Post
        Nu mai lucreaza!L-am sunat eu azi pe unul dintre ei!
        Mai cunosti pe altcineva?-pt un W203/2003, display-ul central...
        Multumesc!

Comment

Nu mai stiu pe nimeni, si am tot cautat pe net. Ar mai ramane solutia cu inlocuirea display-ului cu unul din dezmembrari. Nu cred sa fie probleme de compatibilitate, atata vreme cat arata la fel cu al tau.
          Pacat ca nu se mai ocupa baietii... Faceau treaba buna din cate am vazut.

Comment

Am vorbit si eu cu unul dintre baieti si se pare ca singura solutie e schimbarea display-ului care costa o galagie de bani. Treaba cu dezmembrarile e cu dus si intors pentru ca s-ar putea sa fie la fel de stricate. Problema nu e din iluminare ci pur si simplu din display, asta din cate am citit. Ceva din display se dilata mult prea tare, presupun ca acele cristale lichide si devin opace. Am trimis un mail unor fabricanti din China iar ca raspuns am primit tot intrebari gen "For a serious business relationship,could you please also provide more details about yourself? Such as a website, tel/fax.Are you doing the repair service or just buy-and-sell? Do you have experience in these automative products? ". Acum nu stiu ce sa le raspund. Ca vreau doar una pentru test? Astept idei de la voi. Poate ne strangem mai multi si comandam de acolo.

Comment

Hmmm... nush ce sa zic. Treaba cu chinezariile nu pre imi miroase a bine, dar in fond e un simplu display. Depinde cat costa. Daca e exagerat, eu as prefera sa iau unul original, decat unul care se va strica foarte repede la aceiasi bani. Si eu am problema asta, dar nu ma deranjeaza prea tare deocamdata. Pe ce site ai gasit?
              Ai putea sa le raspunzi ca ai un service si din ce in ce mai multi clienti vor sa repare display-ul, si poate pe viitor vei comanda mai multe. Deocamdata vrei sa vezi cum se prezinta produsul lor ca fiabilitate.
              Intreaba-i de pret cu tot cu transport ca sa stii daca te duce mai mult decat unul original, cheltuielile de transport din China pana aici fiind semnificativ mai mari decat din Germania, per total putand ajunge in final cam la acelasi pret.
              Last edited by haddess; 06-18-2010, 14:58 PM.

Comment

pret

Originally posted by catatataee View Post
                Am vorbit si eu cu unul dintre baieti si se pare ca singura solutie e schimbarea display-ului care costa o galagie de bani. Treaba cu dezmembrarile e cu dus si intors pentru ca s-ar putea sa fie la fel de stricate. Problema nu e din iluminare ci pur si simplu din display, asta din cate am citit. Ceva din display se dilata mult prea tare, presupun ca acele cristale lichide si devin opace. Am trimis un mail unor fabricanti din China iar ca raspuns am primit tot intrebari gen "For a serious business relationship,could you please also provide more details about yourself? Such as a website, tel/fax.Are you doing the repair service or just buy-and-sell? Do you have experience in these automative products? ". Acum nu stiu ce sa le raspund. Ca vreau doar una pentru test? Astept idei de la voi. Poate ne strangem mai multi si comandam de acolo.
                Totusi cat costa la Mercedes?
                Cine stie/poate face montajul?

Comment

La Mercedes nu se da doar display-ul ci tot ansamblul cu ceasuri cu tot si costa enorm...undeva la 3000 de lei fara manopera. Dupa care trebuie si o adaptare a kilometrilor pe ceas. Am vorbit cu un amic despre tot dashboard-ul si mi-a zis ca daca imi spune pretul strica prietenia cu mine . Pana la urma l-am aflat. Asta de care zic eu costa undeva la 120$ din cate am citit pe omologul nostru american. A comandat un forumist de acolo si atat a zis ca a costat cu tot cu transport. O sa iau legatura si cu el sa am toate datele. Voi trimite si un mail in china sa vad ce zic si aia. Cat despre schimbat, nu necesita nici o resetare a kilometrilor si nici o eventuala resetare a computerului iar ca tutorial o sa il imprumutam de la ei pentru ca au deja disponibil unul. Dati search cu gogu' dupa " mid display for w203" si o sa va apara mai multi vanzatori. Eu am trimis doar la "Sacer Ltd." . Daca gasiti si alta sursa va rog sa ma anuntati.

Comment

Dupa documentare mai adanca am dat peste ceva interesant: http://pixelfix.net/eng/
                    Se pare ca problema este cauzata nu de display, ci de banda flexibila cu circuite. La fel am gasit si pe http://www.benzworld.org/forums/w208...pixel-fix.html
                    Problema se pare ca nu e atat de spinoasa cum am crezut prima data.

Comment

Eu, unul, nu am probleme cu neafisarea liniilor sau afisarea incompleta a acestora. Problema mea e ca display-ul are efectul de "fading" atat timp cat e cald afara sau in masina. Dimineata se vede exemplar, problema apare doar cand da de caldura. Asta e postul in care descrie cum se face si ce. http://www.mbworld.org/forums/c-clas...placement.html
                      Treaba e ca ai au deschis chiar o petitie la Mercedes in USA si o parte dintre ei au reusit sa le repare pe garantie, alti nu. http://www.mbworld.org/forums/c-clas...on-suit-7.html
                      Pe ultima pagina este un forumist care a comandat 5 astfel de display-uri si mai are 3 de vanzare pentru ca o comanda la chinezi este de minim 5. Pretul pentru un display cum am zis si mai sus a fost de 120$. Pe noi ne-ar mai costa transportul si cred ca vama (asta nu o stiu, dar ,daca e ceva, voi stabili cu el sa puna un colet la care sa nu se taxeze vama). Daca este cineva cu problema asta si vrea sa cumparam de la el (USA) o putem face cu paypal.

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF