Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Deschidere geamuri

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Fratilor, am un coleg de serviciu cu un C240 W203 benzina din 2001 si omul a deschis geamurile din cheie in fata mea la 3 dimineata si nu cred ca afara erau mai mult de 17 grade pentru ca in timpul cat am fumat o tigara afara, au inceput sa ne clantzane dintii in gura de frig. In mod sigur nu este conditionata de temperatura.
    Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Nu va merge din cauza bateriei de la telecomanda.Daca bateria de la telecomanda este noua merge de la 10-20 metri din orice parte a masinii.Daca bateria este mai slaba merge doar unde are infrarosul(poate fi pe usa soferului,pasagerului sau pe oglinzi).Schimbati bateria si o sa va mearga.

Comment

Originally posted by marco17 View Post
        Deci problema curenta la C. Eu am luat-o cu butonul geamului de la sofer crapat, l-am lipit si a mai tinut vreo 2 ani, dar acu s-a rupt din nou. L-am lipit inca o data si functioneaza, dar probabil va tine pana trag odata de el fara prea multa atentie. Am gasit modulul cu toate butoanele de cumparat, costa in jurul la 300 ron si e simplu de inlocuit, dar parca e cam mare cheltuiala pentru un amanunt. Probabil cand se va rupe de tot il voi cumpara. Apropo, am incercat sa il inlocuiesc cu unul din butoanele din spate dar nu se potrivesc, asa ca daca aveati de gand sa incercati, renuntati la idee.
        salut. unde ai gasit modulul cu toate butoanele pentru seria C? imi pui si mie un link? la mine s-au rupt aproape toate butoanele si as cam avea nevoie.
        Mutumesc

Comment

La mine a mers sa deschid geamurile la un C207 din 2010 si un W221. La W221 se lasa mai intai jaluzelele si apoi geamurile si trapa. La amandoua am tinut doar apasat pe deschis sau inchis din telecomanda cu cheie indreptata spre usa.
          16'' C350e
          16" 911 Carrera
          15" S350 Cdi

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF