Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Deschidere geamuri

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deschidere geamuri

Am un C220 cdi din 2008. Cand am cumparat-o mi-a aratat fostul proprietar ca daca tii apasat pe butonul de deschidere mai lung se deschid toate geamurile si acum vad ca nu mai face chestia asta. Se poate deselecta singura de pe undeva? Daca da, cum o activez la loc?

Cred ca trebuie sa indrepti telecomanda spre oglinda retrovizoare centrala.
    La al meu W 202 asa functiona.Daca indreptam telecomanda spre alte parti , nu functiona deschiderea asta. Plimba-te cu telecomanda pe langa masina sau inauntru in timp ce apesi lung pana nimeresti pozitia. Bafta !

Comment

Originally posted by corvinarh View Post
      Am un C220 cdi din 2008. Cand am cumparat-o mi-a aratat fostul proprietar ca daca tii apasat pe butonul de deschidere mai lung se deschid toate geamurile si acum vad ca nu mai face chestia asta. Se poate deselecta singura de pe undeva? Daca da, cum o activez la loc?
      Tine telecomanda cu partea de jos indreptat spre portul infrarosu al usi soferului si se deschid geamurile daca tii apasat butonul deschis, iar tot asa se inchid daca tii apasat lung inchis.Functioneaza de la cativa metri.Nu tre sa plimbi telecomanda nicaieri...........

Comment

La C200 din 2000 model w203 senzorul de infrarosu se afla in manerul portierei soferului, langa incuietoarea mecanica (se vede un patratel mic). Tine cheia indreptata spre acel patratel la o distanta mica (maxim un metru) si vezi daca merge. Daca nu merge incearca sa schimbi bateriile cheii. Sistemul acesta este pe infrarosu si distanta de actiune este influentata de cat de bune sunt bateriile. La fel ca la telefoane, trebuie sa le tii cat mai aproape una fata de cealalta daca nu prea mai ai curent la cheie. Optiunea a fost creata pentru a deschide toate geamurile concomitent DIN AFARA MASINII pentru a aerisi masina in zilele toride ca acestea, fara sa intri in cuptorul dinauntru. Inchiderea centralizata cum iti merge ca si raza de actiune? Ca si ea e legata de bateriile cheii.
        P.S.: din cate stiu, este o optiune permanenta, care nu poate fi selectata sau deselectata. Poate activata ori dezactivata din tester, dar nu sunt sigur.
        Last edited by haddess; 06-13-2010, 21:48 PM.
        Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

1.Cred ca ar fi mult mai util sa precizezi anul de fabricatie al masinii,nu cel al achizitiei!
          2.Este defect modulul"confort".Se poate activa simplu,dar se dezactiveaza lafel de"simplu".Daca nu esti foarte pretentios,considera ca nu-l ai! Parerea mea...

Comment

Originally posted by richard59 View Post
            1.Cred ca ar fi mult mai util sa precizezi anul de fabricatie al masinii,nu cel al achizitiei!
            2.Este defect modulul"confort".Se poate activa simplu,dar se dezactiveaza lafel de"simplu".Daca nu esti foarte pretentios,considera ca nu-l ai! Parerea mea...
            Citeste mai atent subiectul...

Comment

Anul fabricatiei este 2008, este W204. Se deschide de la cativa zeci de metri masina. Si portbagajul.

Comment

Anul fabricatiei este 2008, este W204. Se deschide de la cativa zeci de metri masina. Si portbagajul.
                Salut,
                w202, 95, geamuri electrice fata.

Si eu am posibilitatea de a deschide geamurile pe fata din telecomanda. Ideea centrala este ca poti deschide geamurile doar daca in prealabil lasi niste geamuri deschise si apoi inchizi masina din telecomanda, tinand mai lung. Imediat dupa asta daca incerci sa deschizi si geamurile ar trebui sa mearga. Daca inchid geamurile din telecomanda si nu mai incerc sa le redeschid imediat, ci mai tarziu [peste 4-5 ore] uita ca le-am inchis din telecomanda si nu se deschid.
                La mine pe principiul asta functioneaza. Cred ca e vorba de o memorie interna sau ceva...

Succes!

Comment

Originally posted by Alexx View Post
                  Salut,
                  w202, 95, geamuri electrice fata.

Si eu am posibilitatea de a deschide geamurile pe fata din telecomanda. Ideea centrala este ca poti deschide geamurile doar daca in prealabil lasi niste geamuri deschise si apoi inchizi masina din telecomanda, tinand mai lung. Imediat dupa asta daca incerci sa deschizi si geamurile ar trebui sa mearga. Daca inchid geamurile din telecomanda si nu mai incerc sa le redeschid imediat, ci mai tarziu [peste 4-5 ore] uita ca le-am inchis din telecomanda si nu se deschid.
                  La mine pe principiul asta functioneaza. Cred ca e vorba de o memorie interna sau ceva...

Succes!
                  Salut, w202 an 1995, geamuri electrice fata, dar la mine nu merge smecheria cu cheia de nici o culoare.

Comment

Masina da si portbagajul,dar geamurile nu merg de la distanta aceea,trebuie de langa ledul din usa soferului.

Comment

Trebuie sa deschizi geamurile din telecomanda de 2X (pana la capete de cursa) incearca si raspunde daca e ok!

Comment

Incearca sa resetezi geamurile astfel: inchide-le pe toate, apoi la fiecare dintre ele deschide-le apasand butonul pe a doua treapta si tine-l apasat continuu pana ce ajunge la capat de cursa plus inca vre-o 5 secunde pana se aude un click. Apoi inchide-l la fel, tragand in sus de buton pe a doua treapta pana se inchide de tot plus inca 5 secunde pana se aude din nou acel click. Repeta procedura pentru fiecare geam in parte si apoi verifica daca merge din telecomanda.
                        Pentru linistea ta, eu am un C200 cdi din 2000 si nu merge nici la mine aceasta optiune, banui ca e ceva dus prin vre-un modul.
                        Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Salut.Intervin si eu in discutie pentru ca si eu doresc sa activez aceasta comanda de coborare si ridicare a geamurilor din telecomanda,dar nu reusesc in nici un chip.Am tot incercat exact cum s-a descris si mai sus si nici un succes. Precizez ca masina este W203 din 2004 pre-facelift.Am inteles ca se mai poate rezolva la reprezentanta prin programarea cheii, sper sa nu gresesc.Multumesc.

Comment

Nu trebuie programat nimic, stai cu cheia orientata spre manerul portierei stanga fata si tine apasat lung pe deschis adica vreo 30 de secunde dupa care pe inchis, binenteles cu toate usile inchise.

Comment

Revin cu acest post pentru a specifica ca am incercat in toate felurile sa fac sa se ridice geamurile si nici un succes. Pot spune ca am o masina "incapatanata".

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF