Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema pompa servodirectie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema pompa servodirectie

Acum trei saptamani am avut o problema cu pompa de servodirectie, care dupa ce se incalzea incepea sa scartie si sa faca foarte urat. Am zis ca poate e ceva trecator dar tot asa mi-a facut in continuare si din ce in ce mai tare, asa ca am cumarat o pompa noua, mi-am montato si toate bune. Am observat mai recent ca daca accelerez mai tare masina in curbe pompa incepe sa scartaie din nou (nu face asa urat ca cea veche,dar e reranjant). Poate sa ma ajute si pe mine cineva si sa-mi spuna daca are legatura cu caseta de directie aceasta defectiune, adica caseta sa o forteza, sau sa prina aer pe undeva. Mentionez ca volanul merge mai greu cateodata.

Ai schimbat cumva uleiul la servo?

Comment

Am pus ulei original de Mercedes. Cand mi-am comandat pompa am comandat si ulei.

Comment

Un prieten de al meu nu i-a bagat ulei de care trebuie si facea exact cum spui tu. El a patit-o cu un furtun de la servo care era crapat si a pierdut tot uleiul.

Comment

La mine nu pierde deloc ulei ca am verificat. Nu mi-a pierdut niciodata. Cand am avut probleme cu pompa veche mi-l dadea afara cand incepea sa scartaie si fara sa fi pus peste limita.

Comment

Am si eu aceiasi problema si inca nu am elucidat-o, e posibil sa fie din caseta. O sa incerc sa o dau jos saptamana asta. tu cum ai rezolvat-o?

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF