Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme aer conditionat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    O problema similara am si eu la C180, W202 - 1994 cu AC.
    Baga aer rece doar pe partea pasagerului iar pe partea soferului baga cald indiferent cum setez rotita - rotitele de temperatura, instalatia a fost incarcata si verificata ieri, nu are pierdere. Compresorul de aer porneste pentru cateva secunde (10-20) dupa care se opreste, cat este pornit se raceste conducta care pleaca de la el si pornesc si cele doua ventilatoare din fata radiatorului.
    Si daca stie cinva; am citi dar nu mai gasesc unde ca se poat reseta clapetele din bord (care directioneaza aerul in masina) cu o combinatie de butoane, cel pe care scri EC parca si nu mai stiu care.

    Comment


    • #32
      Originally posted by BlacK68 View Post
      Si daca stie cinva; am citi dar nu mai gasesc unde ca se poat reseta clapetele din bord (care directioneaza aerul in masina) cu o combinatie de butoane, cel pe care scri EC parca si nu mai stiu care.

      Probabil aici ai citit : Mercedes Benz C Klasse / Discutii despre model - C Klasse / Tips and tricks c-klasse . Cel putin la w203 scrie...

      Comment


      • #33
        Mersi mult acolo am vazut despre resetarea clapetelor.
        Am facut atunci proba s-au auzit cum se miscau, totul a durat cam 30 secunde.
        Cat despre problema cu AC-u am mai verificat si azi una alta si am ajuns la concluzia ca ar fi electrovalvele (robinetul) alea din compartimentul motor cum privesti la motor in stanga sus, sau poate panoul de comanda din bord.

        Comment


        • #34
          Am inlocuit electrovalvele si s-a rezolvat problema.
          Una din ele erea blocata pe deschis.
          Pentru cei ce vor sa faca un pic de efort se pot uita si aici: http://www.v12uberalles.com/Rear_AC_System.htm. E pentru alt model dar este aceelasi lucru. Multa bafta.

          Comment


          • #35
            Buna, din cate stiu eu, pana sa ajunga sa raceasca habitaclul, freonul din compresor face un traseu printr-un radiator situat in fata bordului undeva, si raceste aerul care trece p-acolo. Nu ma bag in prea multe explicatii ca nu stiu, dar compresorul stiu ca se invarte imediat ce ai porrnit butonul de turatie al ventilatorului - treapta 1 - compresor pornit (nu cum ai pornit motorul masinii). Ca sa-l opresti, trebuie sa apesi butonul EC si atunci merge ventilatia simpla, far AC (la fel ca la vw golf 5). Din pacate nu pot atasa un doc pdf cu toata instalatia de clima de pe w203, pt ca arepeste 3 mb, dar sper sa-l puteti lua de aici:

            http://rapidshare.com/files/40813865...nzori_w203.pdf
            C220 CDI, W203, Automata

            Comment


            • #36
              Un var de-al meu are un e270 anul2003 si avea aceasi problema la incarct cu freon si nimic a trebuit sa-i daie start din nou cu ajutorul unui tester acuma eu nu stiu daca w203 are acelasi compresor .odata ce l-ai golit s-ar putea s-ai dai start din nou
              multumesc

              Comment


              • #37
                Originally posted by 84FIT View Post
                Din pacate nu pot atasa un doc pdf cu toata instalatia de clima de pe w203, pt ca arepeste 3 mb, dar sper sa-l puteti lua de aici:

                http://rapidshare.com/files/40813865...nzori_w203.pdf

                Multumesc pentru link merge descarcat. Am vazut schita instalatiei , circularea aerului si niste filtre care trebuie sa le verific... cu toate astea ce am observat ca nici in spate nu baga aer ma refer pe la cotiera . Pe acolo trebuie sa bage puternic sau ceva mai usor ?

                Comment


                • #38
                  Problema aer conditionat w203

                  Masina mercedes c class w203 c220 cdi

                  Problema- Nu baga aer conditionat PE LOC.

                  In mers ingheti in ea.

                  -Ce sa verificat.-Compresorul merge continuu deci face presiune (pt ca baga in mers)
                  -Clapetele din interior merg
                  -Sa bag freon conform specificatiilor.
                  -Ventilatorul functioneaza.
                  -Climatronicul functioneaza.(actioneaza toate comenzile)
                  -Clapeta de la aeroterma se inchide)

                  Ce ar mai putea avea?

                  Va multumesc

                  Comment


                  • #39
                    "Una" din chestiunile pe care le-am intalnit in problema aerului, au fost:
                    1. Siguranta de 7,5 Ah
                    2. Firele care alimenteaza electroventilatorul (la mine erau scurtcircuitate si un pic topite)
                    3. Compresorul are un grad mare de uzura din cauza rotatiei permanente chiar daca exista acel ambreiaj electric, insa se poate remedia problema. Eu am "eliminat" la un test cureaua de pe compresor si motorul abia de se auzea.
                    4. Dezumificator obturat
                    5. Verificata siguranta electroventilatorului. Are 125 de Ah si se afla undeva in partea stanga in fata bateriei unde este acel + permanent (mare atentie la prinderile cutiutei - chestii bine facute)
                    6. Filtrul de polen (evident este cel din urma)
                    7. Cea mai importanta, este punerea pe tester si eliminarea tuturor erorilor pentru a putea recunoaste sistemul.
                    Deci... Bafta...
                    P.S.: Invatam din mers pana vom inlocui fabrica de la Bremen, Sindelfingen... undeva in.. Romania

                    Comment


                    • #40
                      Am verificat giuse tot ce ai scris tu, sigurantele sunt ok. fiind iarna e greu sa mai fac vreo proba,dar ramane pe vara sa vedem ce se mai intampla, ideea e ca eu anul trecut cand dadeam drumul la aer pornea singurul ventilator de pe radiatoare din fata . Vara asta nu a mai dorit, ideea e ca cica nu comunica climatronicul cu CAN. Daca mai aveti alte idei sau sugestii...

                      Am mai primit o sugestie( ca ar fi releul dupa ventilatorul de pe radiatoare.). Se poate, ideea e ca pe STAR se poate porni cand dai sa verifici. Acum doamne ajuta ca e iarna .

                      Dar sunt deschis la orice idee.

                      Va multumesc

                      Comment


                      • #41
                        Ac w202

                        Salutare. Am un w202 si la ac imi lipseste ventilul (sau cun se numeste) cu dopul de plastic. De unde as putea face rost de aceasta piesa. Am intrebat la dezmembrari doar ca ori nu au, ori daca au, e mai mic sau mai mare in diametru aceqsta muca piesa. Diametru interior al filetului este de 85mm. Sper sa pot adauga si o poza.

                        Comment


                        • #42
                          Salutare. Am un w202 si la ac imi lipseste ventilul (sau cun se numeste) cu dopul de plastic. De unde as putea face rost de aceasta piesa. Am intrebat la dezmembrari doar ca ori nu au, ori daca au, e mai mic sau mai mare in diametru aceqsta muca piesa. Diametru interior al filetului este de 85mm. Sper sa pot adauga si o poza.

                          Comment


                          • #43
                            Originally posted by Rdk#3 View Post
                            Salutare. Am un w202 si la ac imi lipseste ventilul (sau cun se numeste) cu dopul de plastic. De unde as putea face rost de aceasta piesa. Am intrebat la dezmembrari doar ca ori nu au, ori daca au, e mai mic sau mai mare in diametru aceqsta muca piesa. Diametru interior al filetului este de 85mm. Sper sa pot adauga si o poza.
                            Este cel de pe radiatorul din fata sau pe conducta subtie?
                            Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                            Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                            Onorez comenzi si in Bucuresti
                            Tel. 0736375626 Marian

                            Comment


                            • #44
                              Este langa radiator, in fata, pe o conducta de metal. Incerc sa incarc o poza

                              Comment


                              • #45
                                Cred ca am eu. Suna-ma maine dupa ora 8.00 dimineata ca ajung prin Bucuresti.
                                Last edited by nora-marian; 04-14-2016, 21:37 PM.
                                Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                                Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                                Onorez comenzi si in Bucuresti
                                Tel. 0736375626 Marian

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF