If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Sonda lambda mercedes c180
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Domnu italino vero stii ce ? I-ti multumesc si pentru pareri si pentru mistoul cu motoarili si crede-ma ca nu aberez ci doar aveam o problema si credeam ca sunt oameni pasionati care pot da o mina de ajutor.Pina una alta nu stiu care dintre noi vorbeste mai bine limba romina si incercam doar sa dau cit mai multe date despre problema.Atit.Fara aberatii.
Domnu' Dmihnea.. lumineaza-ma te rog.. ce consideri tu aberatii in posturile lui Horgus ?
Pana la un raspuns argumentat te rog sa te abtii de la comentarii din astea nesarate.
Si horgus.. lamureste-ne si pe noi daca ai gasit sau nu sonda lambda.
Multumesc.DA am gasit doar locul unde trebuia sa fie momentan astupat de un glorios surub cu saibe si am incercat impreuna cu mesterul de la diagnoza sa o punem la loc. Am gasit si mufa dupa n masuratori si cautari in autodata iar aceasta se afla chiar linga carcasa calculatorului(ECU,banuiescca e denumirea).Oricum am verificat cu mesterul si apratura lui de 7 ori cablurile si culorile ,le-am si masurat,dar problema e mult mai complicata.Chiar daca montez sonda,calc.de bord nu o "vede".Mesterul spune ca trebuie o rescriere de soft la reprezentantasi m-am cam speriat caci stiti ce preturi au astia.Oricum o chestie mai ciudata nu am mai intilnit .Mufa petru sonda lambda era acoperita cu un capac original mercedes,ca de fabrica.Ma gindesc sa nu fie alta problema.Totusi suportii pentru cablul de la sonda erau la locul lor,masina are injectie multipunct,debitmetru de aer deci e absurda absenta sondei nu?Altfel ar fi pus carburator si gata treaba.Deci in concluzie calc. nu vede absenta sondei si acolo unde ar fi trebuit sa fie variatii de tensiune de la 0.1 la 1000 este o tensiune constanta de 504 sau 505.Asta ar insemna ca masina merge ca si cind ar avea motorul rece tot timpul sau mai bine zis cu socul tras .Poate a-ti intilnit ceva asemanator si stiti mai multe.
Nu condamna nimeni o interventie utila dar sa-i zici unui om ca abereaza nu prea e in regula. Nici Horgus n-a procedat bine ca a raspuns la fel de acid.. dar faptul e consumat si conflictul (sper eu) stins.
Numai bine
Sub deflectorul de caldura de pe evacuare la iesirea din motor.Faza e ca am fost la reprezentanta si mi-au zis ca nu la toate modelele sonda exista.Asa e al meu din 1997 cu euro 2 ,catalizator ,debitmetru de aer ,injectie dar fara sonda lambda.Pe calculator are o valoare aproape virtuala iar amestecul e dat doar de debitmetru .Poate mai pateste cineva si e bine de stiut.In final o sa ma duc la reprezentanta pentru o diagnoza completa la motor caci nu am depistat inca motivul consumului exagerat si poate ca o sa-i dea de capat.N-am vrut sa supar pe nimeni Dmihnea ci eram stresat cu masina.sa stii ca si mie i-mi plac mishtourile si sunt putin mistocar de felul meu dar atunci ........n-a nimerit bine.Am exagerat si eu putin.Uite ca sa fim chit i-mi cer scuze si nu pentru ca tu ai facut intr-un fel sau altul asta ci pentru ca asa e normal intre ...prieteni?
Multumesc.DA am gasit doar locul unde trebuia sa fie momentan astupat de un glorios surub cu saibe si am incercat impreuna cu mesterul de la diagnoza sa o punem la loc. Am gasit si mufa dupa n masuratori si cautari in autodata iar aceasta se afla chiar linga carcasa calculatorului(ECU,banuiescca e denumirea).Oricum am verificat cu mesterul si apratura lui de 7 ori cablurile si culorile ,le-am si masurat,dar problema e mult mai complicata.Chiar daca montez sonda,calc.de bord nu o "vede".Mesterul spune ca trebuie o rescriere de soft la reprezentantasi m-am cam speriat caci stiti ce preturi au astia.Oricum o chestie mai ciudata nu am mai intilnit .Mufa petru sonda lambda era acoperita cu un capac original mercedes,ca de fabrica.Ma gindesc sa nu fie alta problema.Totusi suportii pentru cablul de la sonda erau la locul lor,masina are injectie multipunct,debitmetru de aer deci e absurda absenta sondei nu?Altfel ar fi pus carburator si gata treaba.Deci in concluzie calc. nu vede absenta sondei si acolo unde ar fi trebuit sa fie variatii de tensiune de la 0.1 la 1000 este o tensiune constanta de 504 sau 505.Asta ar insemna ca masina merge ca si cind ar avea motorul rece tot timpul sau mai bine zis cu socul tras .Poate a-ti intilnit ceva asemanator si stiti mai multe.
Eu zic sa mergi la o reprezentanta care sti ca au oameni buni si sa faci o constatare , costa 150-200 ron , apoi vezi ce trebuie facut si cat ar costa , nu te mai speria de reprezentanta asa de tare , trebuie sa te informezi inainte sa mergi cu masina , mergi fara masina la mai multe reprezentante si o sa constati ca difera pretul de la una la alta , asta te sfatuiesc sa o faci avand in vedere ca nu ai pe cineva care sa se priceapa la model sau la MB , nu mai lasa pe toti sa bage mana in masina ca mai rau farama decat sa repare, mai bine dai un ban si macar sti ca o rezolvi ,trebuie sa fi atent si la reprezentanta ca traim in romania si sunt destui tepari si acolo , vezi sa nu te puna sa schimbi ceva si defapt sa fie altceva , ai grija ce vb cu ei , SUCCES
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment