Salutare tuturor! Am un W202 96' 2300k si de ceva timp imi intra putin cam greu in treapta I si cate-o data si in a II-a. M-am uitat pe dedesupt si am observat ca este murdara cutia de viteze in partea din spate,dar nu pare a fi murdarita recent deoarece uleiul este uscat (trebuie frecat bine pentru a-l curata).As vrea sa stiu,daca ma puteti ajuta, cum pot sa verific daca lipseste ulei sau sa-mi spuneti cam care ar fi simptomele unei cutii de viteze manuala din care lipseste ulei.Precizez ca nu se aude niciun zgomot iesit din comun,doar ca imi intra greu cate-o data.
De exemplu: daca vreau sa plec de pe loc si incerc sa bag in treapta I si nu intra,sau intra greu,o scot pe liber, incerc iar si merge usor(sper ca m-ati inteles). In treapta a II-a,cate-o data si a III-a intra putin mai fortat,in sensul ca trebuie sa tin putin impinsa maneta spre treapta de viteza in care vreau sa o bag pana intra.
Va multumesc frumos! Toate cele bune!
P.S. Am cautat pe forum si nu am gasit o astfel de problema.
De exemplu: daca vreau sa plec de pe loc si incerc sa bag in treapta I si nu intra,sau intra greu,o scot pe liber, incerc iar si merge usor(sper ca m-ati inteles). In treapta a II-a,cate-o data si a III-a intra putin mai fortat,in sensul ca trebuie sa tin putin impinsa maneta spre treapta de viteza in care vreau sa o bag pana intra.
Va multumesc frumos! Toate cele bune!
P.S. Am cautat pe forum si nu am gasit o astfel de problema.
Comment