Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme cu motorul

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme cu motorul

salutare, am si eu o problema,am un c 200 kompresor, am ramas fara benzina si dupa ca am alimentat merge in 3 pistoane. ce poate sa fie? ajutatima va rog!!!

Originally posted by adystoican View Post
    salutare, am si eu o problema,am un c 200 kompresor, am ramas fara benzina si dupa ca am alimentat merge in 3 pistoane. ce poate sa fie? ajutatima va rog!!!
    Salut,

De unde stii ca merge in 3? in fine....
    In prima faza, verifica bujiile. Daca sunt bune toate 4, apoi incepe distractia : Test de compresie s.a.m.d. ...

Parerea mea...

[Respecta regulile de punctuatie; ...Citeste regulamentul!]

Comment

Pune-o pe un tester si vezi ce da. Apoi verifici bujiile, bobina/e inductie, fise, injector.......

Comment

salut!!! am revenit
        am rezolvat problema cu mersul in 3... era bobina de inductie....
        dupa o perioada de mers ok a inceput sa mearga cu variatii.... adica scade sub 500 de turatii si creste brusc peste 1200 rpm ,cateodata se si opreste, se intampla doar cand se incalzeste motorul!!! va rog ajutati-ma!!! sunt disperat!!!

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF