Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema usa fata stanga :(

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema usa fata stanga :(

Salutare!

Am o problema cu balamaua de pe fata stanga.
    De fiecare data cand deschide-am masina imi pocanea, astazi cand am vrut sa o deschid s`a deschis mai greu a pocanit o data mai tare si s-a rupt un surub.
    Problema e ca nu mai functioneaza geamul.
    Cand incerc sa dau geamu jos imi ajunge pana la jumate si nu mai trece de acolo.

Ce pot sa fac, cum pot lua fata de la usa jos (am airbag)!
    Please help me!

(Mercedes C220 T 97 Diesel)
    C220 S202
    Mercedes 4 EveR!

Pentru a lucra in siguranta deconecteaza borna - de la baterie.Astfel nu exista riscul de a declansa airbagul.Si ai grija la componentele airbagului sa nu suporte socuri mari.

Comment

Mersi de sfat.
      Inca nu am inceput sa lucru la ea pentru ca nu stiu exact ce sa fac.
      C220 S202
      Mercedes 4 EveR!

Comment

Imi pare rau ca nu am facut niste poze...aceeasi problema am avut-o si eu si cu toata frica in mine am rezolvat-o foarte usor. dupa ce vei da jos panoul usii(fara frica fiindca airbagul nu sare asa usor, riscuri 0), vei observa undeva la mijlocul usii si inspre balamale ca exista un surub care tine acea sina ce culiseaza in 3 trepte(2 de deschidere si a treia pt mentinere deschizatura maxima), ei bine daca ai noroc acel surub va fi desfacut doar sau poate sarit si intrat in usa, de aceea aceasta sina de culisare ti-a blocat sistemul geamului..eu nu am avut acelasi noroc si cele 2 urechi care tin acest sistem prins in usa(la intrepatrunderea dintre usa si stalp) erau rupte pe interior, si tot sistemul culisa liber si aiurea, astfel ca usa pocnea si se deschidea si inchidea foarte greu. am dat jos tot sistemul si l-am scos prin locul difuzorului iar apoi am mers la sudat, dupa ce un meserias mi-a sudat foarte frumos cele 2 urechiuse pe sistemul metalic, l-am bagat la loc si l-am prins in toate prinderile(si anume 3, 2 inspre stalp, pe partea interioara a usii si a treia pe fata usii sub panou), insa am observat ca locasul celui de-al treilea surub era foarte marit, astfel incat surubul intra in usa si sarea de la locul sau, lucru rezolvat cu o şaiba mare care sa tina capul surubului la locul sau. dupa o strangere buna cu simt de raspundere nu mai am probleme, nu mai suna nimic iar usa se inchide si deschide super, drept pentru care am facut operatiunea si la usa dreapta fata, aici scapand usor doar cu surubul din mijloc...bafta!sper ca ati inteles ceva.

Comment

Mersi foarte mult! Da, eu am inteles perfect despre ce este vorba.
          Acuma ies afara sa vad care este problema.
          Iti multumesc frumos de raspuns si cat mai multi km cu masinuta!
          C220 S202
          Mercedes 4 EveR!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF