Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

EGR Fermecat

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• EGR Fermecat

EGR Fermecat.

Are cineva dump ECU cu range 5% pentru EGR precum fac fratii nostrii Italieni/ broscari? Am citit ca este o metoda eficace care asigura mentinerea curata a galeriei de aspiratie iar paletii din galerie nu se vor mai bloca.

Am montat la cineva expre EGR mix chanber expre ca sa nu mai pierd timpul cu curatatul. Si dupa un an totul este plin de smic negru de zgura si cenusa.

Astept PM

Nimeni pe aici?

Comment

Am rezolvat printr-o setare in mod aparte la care sa se deschida la minim EGR, aproape deloc.
      Topic inchis

Comment

Originally posted by Mercedes-cdi View Post
        Am rezolvat printr-o setare in mod aparte la care sa se deschida la minim EGR, aproape deloc.
        Topic inchis

Se inchide la cerere.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Scuze că redeschid topicul. Dar sunt şi eu curios cum anume ai făcut acea setare aparte.

În următoarea săptămână urmează să achiziţionez şi să-mi montez o galerie recondiţionată (sper să reuşesc). Aş dori să fac şi eu acea setare preventiv. Să evit eventualele probleme cauzate de mizerie.

Îţi trebuie ceva soft special, sau e de ajuns Star-ul? Poţi să-mi dai câteva indicii în legătură cu setarea? (Ca să ştiu ce să-l întreb pe tipul la care merg eu la diagnoză)
          ...

Comment

Ma ajutat cineva din Anglia sa remapez din nou calculatorul. Chestia asta nu se poate face cu Starul.

Totusi cei din reprezentanta ce au acces la FDOK si folosesc Starul in Develop Mode cu acces la serverul din Stuttgart pot face cea ce eu paduchiosul din MB Caraibe nici nu visam.
            Originally posted by Luxian View Post
            Scuze că redeschid topicul. Dar sunt şi eu curios cum anume ai făcut acea setare aparte.

În următoarea săptămână urmează să achiziţionez şi să-mi montez o galerie recondiţionată (sper să reuşesc). Aş dori să fac şi eu acea setare preventiv. Să evit eventualele probleme cauzate de mizerie.

Îţi trebuie ceva soft special, sau e de ajuns Star-ul? Poţi să-mi dai câteva indicii în legătură cu setarea? (Ca să ştiu ce să-l întreb pe tipul la care merg eu la diagnoză)

Comment

Ok. Mulţumesc mult pentru răspuns! Se poate reînchide din punctul meu de vedere. Se redeschide la cerere, dacă mai are cineva întrebări sau ceva de completat.
              ...

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF