Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme cu instaltia electrica

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme cu instaltia electrica

Am si eu o problema.Acum cateva zile am iesit cu masina la plimbare. Dupa vreo 20 minute de mers am oprit in fata blocului pentru a astepta un prieten sa coboare.Am oprit mororul,am inchis contactul fara sa scot cheia. Dupa cateva secunde a inceput sa iasa un fum alb de sub capota.Am iesit repede din masina,am tras capota,am scos capacul de la motor si iesea un fum alb din partea dreapta de undeva de jos si mirosea a incins. Dupa cateva minute s-a oprit si nu mi-a mai facut deloc. Imediat m-am dus la un service, mi-a urcat-o pe elevator si s-a uitat sub ea dar nu a observat nimic ars sau incins.
    In bord nu mi s-a aprins nimic, dar chestia este ca acum imi fura curent. Cand stau cu farurile aprinse si dau sa inchid geamu, lumina din bord incepe sa palpaie. Am auzit o parere ca ar fii din cauza alternatorului. De atunci nu mi-a mai facut nici o chestie de genul asta. Pana ieri cand am facut un drum la Bucuresti si mi s-a aprins timp de cateva minute apoi se stingea semnul de la bujia incadescenta. semnul acela de ``arc``. Ma puteti ajuta si pe mine?
    Posed un W203 din 2005.

PASTE FERICIT!!!!
    Last edited by Bogdan-Adrian; 04-01-2010, 09:39 AM.

Salut. Tester...verificarea incarcarii, electrician auto. Verificat alternatorul.
    Ceva facea sau face scurt.
    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF