Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Lipseste o componenta

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lipseste o componenta

Salut! Vin si eu cu o rugaminte... Am un prieten plecat in Anglia si este posesor acolo de Mercedes Benz W203 cu volan pe dreapta. Problema nu e pozitionarea volanului, ci faptul ca zilele trecute, fiind pe autostrada, i s-a desprins ceva de sub aripa dreapta, acolo sub aparatoarea de noroi. Zice ca ar fi un vas, ceva... ca a gasit pe acolo un furtunas. Atasez niste fotografii explicative trimise de el. Rugamintea mea este sa aruncati un ochi peste aceste fotografii si sa imi spuneti ce lipseste si ce sa comande acolo in Anglia, ca omul nu stie.
    Haideti sa il ajutam!

Multumesc anticipat!

Am atasat aici si pozele cu pricina...
    Attached Files

Comment

Si ar mai fi de mentionat faptul ca are impresia ca nu mai trage asa de bine masina de la incident incoace. Deci ce sa fie oare?

Comment

Te salut, din poze ar iesi ca este vorba despre un furtunas care are legatura cu vacumul. iar plasticul acela din ultima poza este de langa un far.
        Tot ce este posibil ca acel furtunas sa fi cazut de pe far, care are rolul de al regla in sus sau in jos, de pe butonul ce se afla pe bord langa comutatorul de lumini.
        Acuma nu stiu despre ce model este vorba, iar ca nu are putere ce inseamna?, nu urca turatia mai mult de 3000 de ture sau nu trage motorul ca inainte?
        Sa vedem ce zic si alti colegi despre subiectul asta.
        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

La w210 cdi din 2001, volan pe stanga, in partea dreapta se afla rezervorul de vacum si electrovalva pentru comanda de la geometria variabila turbina. Nu stiu daca la el e la fel
          ...

Comment

Am rezolvat problema! Era pompa de vacuum pentru reglarea farurilor! S-a pus alta si merge brici! Cu puterea motorului era doar o inchipuire, nu are legatura.
            Asadar va multumesc, iar thread-ul poate fi inchis.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF