Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

protectie saxofon w202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• protectie saxofon w202

Stie cineva daca se poate suda protectia aceea de tabla sau ce este de pe saxofon ca sa desprins si face zgomot, cineva a zis ca sa o rup de acolo ca este facuta dintr un material care nu se sudeaza , eu am bagat ochii acolo si sa zic eu ca tot asa a fost prinsa , prin sudura, ma poate ajuta cineva?

Si la mine s arupt tablita de protectie si am dat-o jos pentru ca era prea subtire pentru a o suda.
    W202, C180 elegance, 1995

Comment

Originally posted by dolusd View Post
      Si la mine s arupt tablita de protectie si am dat-o jos pentru ca era prea subtire pentru a o suda.
      Dar ai icercat?cum ai dat o jos?ai tras de ea ?nu se rupe ceva pe acolo ?

Comment

Dar sti cumva ce poate sa afecteze ,ca de prosti nu o puneau aia acolo?

Comment

Pride-o cu un colier. Eu asa am facut.
          MB C180 (w202)11.1994 ELEGANCE 90KW 122CP benzina

Comment

Aceeasi problema am avut si eu cu protectia de la saxofon, cand era masina la relantii imi "zornaia" tabla aia sub masina, se desprinsese din sudura, am fost la un service care repara tobe si tot asa mi-au spus ca nu se poate suda, e prea subtire, asa ca l-am pus sa o taie de acolo, si merg asa cam de 1 an, si nu am intampinat nici o problema.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF