Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Emblema capota C200 din 2002

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Emblema capota C200 din 2002

In primul rand va salut pe toti. Asa cum spune si titlul, ma intereseaza o emblema de capota(pe bila) pentru mercedesul unei cunostinte. Este vorba de un C200 din 2002.
    Imi puteti spune va rog cu ce modele mai este compatibila? Am gasit emblema de pe un W211 si cica merge si pe W210 ( din cate stiu astea sunt clasa E).Nu stiu ce W20x este MB pentru care imi trebuie.

Intrebarea este, daca o iau se va potrivi la acest C ?Care sunt modelele compatibile si intre ce ani?

multumesc

Originally posted by theutz View Post
    Nu stiu ce W20x este MB pentru care imi trebuie.
    Tu cauti pentru w203 .

Si cred ca se potriveste si de la W124(facelift 1994-1995) , W202, W210, W211, W220.

Gasesti la Mihai Bravu la dezmembrari si turcisme si originale.

Salutare fiatistule
    Last edited by w124researcher; 02-16-2010, 10:34 AM.
    Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Codul stelutei este: A 210 880 01 86. Daca o vrei noua, originala, costa 85ron la orice Reprezentanta Mercedes. La alte magazine de piese o vei gasi cu 120ron. Eu unul asa am patit. Am cumparat de la un magazin de piese auto, si cand am ajuns la o Reprezentanta B.M.(din alt motiv), am vazut pretul redus.

Comment

Originally posted by w124researcher View Post
        Tu cauti pentru w203 .

Si cred ca se potriveste si de la W124(facelift 1994-1995) , W202, W210, W211, W220.

Gasesti la Mihai Bravu la dezmembrari si turcisme si originale.
        Multumesc mult. Am fost deja pe Mihai Bravu, am gasit doar intr-un singur loc, dar era una cam "obosita" si mai cerea si 100 lei.

Deci sa inteleg ca ce am gasit eu, originala de pe W211 s-ar potrivi.
        Numai bine !

Comment

Originally posted by Greceanu-Eduard View Post
          Codul stelutei este: A 210 880 01 86. Daca o vrei noua, originala, costa 85ron la orice Reprezentanta Mercedes.
          A intrebat la MB si il costa 70 euro...(si eu ma asteptam la mai putin) nu stiu exact la care reprezentanta

Comment

Originally posted by theutz View Post
            Deci sa inteleg ca ce am gasit eu, originala de pe W211 s-ar potrivi.
            Sper ca merge , eu nu am avut asa ceva .
            Dar am citit pe benz world si aia scriau ca merge w203 cu w210 si 211 .....

Bafta.
            Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Eu am cumparat emblema de pe Ebay.de cu 25 EUR inclusiv transportul.
              2003 C 200 Kompressor
              2002 C 200 Kompressor - sold as wreck

Comment

De targul din Vitan n-ati auzit?
                Găseşti acolo tot ce vrei şi ce nu vrei. Duminica poţi găsi şi originale pe la ăia cu piese pe ziar, iar din aceea turcistă găseşti mereu la chioşcurile de pe acolo.
                Iubitor de Mercedes

Comment

Am cumparat din cluj din magazin de piese cu 35 RON pt W203 si am pus doar bila si sigla ca suportul original in capota.
                  Se potriveste perfect, daca aveti suportul original in capota fixat nu renuntati la el pt turcisme ca sunt slabe, puneti doar bila si sigla.
                  Atentie la arcuri ca se rup foarte repede, manipulatile cu simt.

Comment

Am reusit si am cumparat una, cu 50 lei, originala, arata ca noua, de pe un W211, gasita pe un site de licitatii. Ramne sa vad daca se potriveste

Multumesc tuturor pentru raspunsuri si sfaturi

Comment

Profit de topic sa intreb daca stie cineva de unde se poate cumpara emblema plata, adica fara cerc, pentru w210 / w211.
                      Sau emblema AMG, tot plata.
                      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Emblema a fost montata, se potriveste super!

Poate fi inchis daca nu mai e de interes

multumesc

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
                          Profit de topic sa intreb daca stie cineva de unde se poate cumpara emblema plata, adica fara cerc, pentru w210 / w211.
                          Sau emblema AMG, tot plata.
                          salut. vreau si eu emblema plata, dar originala, sau cel putin sa nu para chiar chinezarie. tu ai gasit sa-ti cumperi? Vreau sa pun plata ptr ca m-am saturat sa tot cumpar emblema la fiecare 3 luni ca mi-o fura baietasii.
                          multumesc

Comment

Originally posted by claudiu84 View Post
                            salut. vreau si eu emblema plata, dar originala, sau cel putin sa nu para chiar chinezarie. tu ai gasit sa-ti cumperi? Vreau sa pun plata ptr ca m-am saturat sa tot cumpar emblema la fiecare 3 luni ca mi-o fura baietasii.
                            multumesc
                            Sunt la reprezentanta sau la service auto(doar la comada).
                            Ps:Pt w203 trebuie lipit pe spate un surub din plastic/metal +o saiba mare care sa cuprinda gaura(se poate dintr-un bidon de apa de 5l asa am facut eu)+o piulita.SPOR sa aveti mie mi a iesit foarte bine.

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF