Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Se poate anula sistemul 4matic ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Se poate anula sistemul 4matic ?

  Va salut . A mai anulat cineva sistemul 4x4 la un C250 ? stie cineva daca se poate ? sau daca se poate afecteaza cu ceva raman becuri aprinse in bord ?

 • #2
  Dar care e problema de fapt?

  Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
  Va rugam sa le schimbati din User Settings.

  Comment


  • #3
   Grupul de pe față are joc iar ceea ce ia cauzat acest joc am înțeles ca e planetara de pe stânga care întra în baia de ulei . Planetara nu bate nu are nici o problemă doar ca unde întra în baie a suferit niște modificări exact la îmbinarea planetarei cu baia de ulei. Și ca să schimb acel grup trebuie sa schimb și baia de ulei și asta ar însemna să dau motorul și cutia jos , și nu as vrea sa fac asa ceva pentru ca masina merge foarte bine . Am înțeles ca se poate anula prin scoaterea cardanului mic care cuplează 4x4. Dar nu știu ce simptome ar avea după.

   Comment


   • #4
    La intrebarea asta nu situ daca iti poate raspunde cineva. Scoti cardanul si vezi ce spune masina. Mecanic, nu cred ca o sa fie vreo problema, dar s-ar putea sa detecteze calculatorul problema...

    Comment


    • #5
     Si nu vrei sa o repari sau cum ?
     https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

     Comment


     • #6
      Ba da , o repara după cum vezi: românește! Romanul a învățat cum se repara mașinile astea: Dpf înfundat, off, egr, off , mai nou 4 matic off și tot asa!!! Apoi sa tot cumperi mașini din Romanica!!
      Mecanic vorbind, dacă scoți cadranul ce rezolvi? Nu se mai învârte planetara pe fata sau ce? Schimbi și toată mecanica de pe fata ca să rezolvi ceva??
      După cum zice, el deja a "luat-o" ,planetara avand ceva modificari facute cel mai probabil de fostul propietar cand a avut aceeasi intrebare ca si el!!
      Last edited by Cristi Nazarov; 06-09-2021, 15:46 PM.
      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

      Comment


      • #7
       dar care sunt simptomele masini? ca banuiesc ca la un moment dat - toate piesel au un mic joc...

       Comment


       • #8
        Originally posted by Georgey View Post
        Am înțeles ca se poate anula prin scoaterea cardanului mic care cuplează 4x4. Dar nu știu ce simptome ar avea după.

        Daca scoti cardanul fata,masina nu se mai pune in miscare 100%
        Cel mai simplu de rezolvat problema,schimbi tot ce este de schimbat si nu mai ai bataie de cap.
        Chiar de ar merge sa scoti cardanul,planetarele tot se invart in grup.
        Last edited by ionutog; 06-09-2021, 19:55 PM.

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF