Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie navigatie Mercedes W203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sfat achizitie navigatie Mercedes W203

    Salut .

    As vrea luna aceasta sa fac un upgrade multimedia la masina mea ( Mercedes C Class W203 ) si ma gandeam sa imi cumpar o navigatie aftermarket android ca aceasta de aici :

    Sistem de operare: Android 12 cu meniu în peste 60 de limbi (inclusiv limba română) Procesor: Quad Core ARM Cortex-A7 1.6Ghz Memorie internă: 2GB RAM + 32GB stocare (extensibilă prin 2 sloturi USB de maxim 64GB) Display: Touchscreen 7 inch HD 1024x600, multi-touch, format 16:9 Chipset GPS: Samsung Sirf Star IV cu 48 de canale (antenă GPS inclusă) Conectivitate: Wi-Fi, Bluetooth, 2 x USB, RCA, AUX Plug & Play: Mufă dedicată, navigaţia preia comenzile de pe volanul maşinii şi nu descarcă bateria acesteia Audio: 4 x 45W + ieşire subwoofer Radio: FM 87.5 - 108.0 Mhz Dual Zone: Poţi asculta muzică şi folosi aplicaţia preferată de navigare (iGO, Waze, Maps etc.) în acelaşi timp


    Ati mai instalat pe masina navigatii chinezesti ? Se merita , sunt bune , fiabile ?

    Orice sfat e binevenit , multumesc

  • #2
    Da, eu am pe w211 o navi aftermarket wince, asa am luat masina din Germania.
    Recent am montat o navi android china pe vw al sotiei.
    Nu stiu ce diferenta este intre cele de 250 de eur de pe aliexpress si cele vandute la noi insa tinand cont ca se plateste si calitatea, probabil navigatia gasita de tine este buna calitativ.
    Am vazut ca este bine sa aiba DSP, probabil conteaza pe parte de amplificare/calitate a sunetului, altfel, pentru ce ofera la banii dati, este incomparabila cu un sistem OE in sensul de mai bine.

    Eu sunt foarte multumit si de wince, bluetooth stereo si igo acolo unde nu merge waze pe tel insa cele pe android sunt ani lumina inainte, waze, spotify, world online radio, youtube si mirror link pentru cei ce vor neaparat ceva de pe.device-ul lor plus faptul ca au de obicei si carkit integrat insa recomand cumpararea de microfon extern suplimentar.

    Comment


    • #3
      Acelasi model l-am instalat si eu. Cumparata de aici din RO prin eMag. La montare am avut ceva probleme (nu pornea desi scria ca e plug&play). Dar am avut norocul ca firma ce-l comercializa sa fie din Nasaud, asa ca am mers pana la ei si in cateva minute s-a rezolvat totul. Functioneaza perfect si ca radio, multimedia si GPS. Pe langa programul GPS preinstalat eu am instalat si IgoPrimo pentru care am cumparat de pe net hartile full europa pentru suma de 130 roni cu actualizare pe viata. Merge foarte bine pe difuzoarele originale ale masinii. Mai tarziu am achizitionat de la chinezi o camera de spate wireless care a mers din prima! La montare sa rogi pe meserias sa-ti scoata un prelungitor USB (are doua in spate) pentru a-l putea cupla la un laptop la nevoie (de ex la configurarea mai comoda a comenzilor de pe volan).

      Comment


      • #4
        Si eu vreau sa imi cumpar o camera de marsarier dedicata e class , am gasit pe la 200 ron dar pe fir nu wireless , o sa caut montaj la un service

        Comment


        • #5
          Da si eu vreau sa instalez o camera de marsarier dedicata pt manerul de la portbagaj

          Comment


          • #6
            pe un W203 2003 am cumparat o chinezarie via aliexpress.. care a dezamagit ( mergea 10 minute dupa care nu mai se mai auzea nimic ) costuri 200e . dupa care am achizionat un alt androit radio de pe un site din olanda cam 400e care a mers perfect pana a plecat masina la vanzare . Radiul din olanda fiind mult mai bun calitativ dpdv al sunetului ...navigatia era cam lafel (igo) ...pretul face diferenta .
            camera pt marsarier a fost aceeasi pt chinezarie si cel celalalt radio ....camera a fuctionat percfect .

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF