Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W204 facelift 2011

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • W204 facelift 2011

    Buna seara, tocmai ce am achizitionat un W204 facelift, 2011, motorizare C200CDI si as avea cateva nelamuriri pe care sper sa le aflu de la voi:
    -urmeaza sa-i fac schimbul de ulei, ce ulei si ce filtru recomandati pentru aceasta motorizare(DPF off) si cati litri ar trebui sa bage mecanicul?
    -ce tip de antigel trebuie si cati litri? Din ce m-am uitat eu pare sa fie verde
    -ventilatorul de la aeroterma(cel din dreapta masinii, sau stanga daca te uiti din fata ei) scartaie pe trepte mici. Daca in timp ce este pornit pun mana pe el intr-o anumita pozitie nu mai scartaie, ce solutie ar fi sa scap de acel scartait/fluierat? Am observat ca scartaie si in functie de miscarea masinii.
    -de la ce peco ar trebui sa alimentez? Este prima masina diesel, iar toti mi-au zis sa bag de la Rompetrol. In masinile pe benzina bag Lukoil si deocamdata am bagat si in aceasta tot de la Lukoil deoarece asta am in oras. As avea de ales dintre Lukoil, Rompetrol si Petrom.
    -bateria de pornire cred ca ma va tine pana incepe sezonul rece(este bateria originala a masinii). Bateria cea noua va trebui codata sau pur si simplu inlocuita? si ce baterie recomandati?
    -la ce ar mai trebui sa fiu atent? distributie, ulei cutie de viteze, ulei diferential, tampoane, suporti etc.?
    -masina are in dotare navi, insa nu am CD. Am cautat pe net, insa nu am gasit nimic cu privire la asta, doar cativa care vand pe olx CD-uri gata facute. De unde pot face rost de harti si sa fac eu CD, mai putin de la reprezentanta?
    Masina are 210,000km.

    Orice sfat este bine venit si imi cer scuze daca s-au mai discutat pe forum acestea, insa sunt foarte multe topic-uri si nu am gasit tocmai ce ma interesa.
    Va multumesc frumos!



  • #2
    Salut!
    Nu sunt mare specialist, dar am avut masina ca a ta si iti spun ce am facit eu:
    - ulei original Mercedes 229.51, 6,5 litri, eu il luam de unde era mai ieftin, impreuna cu filtre si toate cele, dar manopera o faceam la reprezentanta pentru diagnoza profi la tester si istoric corect la vanzare.
    - antigel doar am completat tot cu original. Aveam o poza cu bidonul, daca o gasesc o pun aici. Mai interesat ar trebui sa fii la lichidul de frana care se inlocuieste complet la 4 ani cred.
    - peco si eu il recomand pe Rompetrol, mai baga si efixS cand iesi din oras.
    - bateria am inlocuit-o singur, a mers fara programare, dar sa fie AGM
    - in functie de km tre sa fii atent la toate, cel mai repede se duc tampoanele de la motor. Toate vor da semne de oboseala la un moment dat si le schimbi pe rand.
    - eu am updatat hartile cu CD-uri de pe Olx, singura problema a fost ca trebuia sa stau cu masina pornita la relanti vreo 2 ore.

    Comment


    • #3
      Salutare,

      -Lichidul de frana se schimba la toate masinile la 2 ani, e foarte important de schimbat si ar fi de preferat un service competent,eventual reprezentanta.
      -Motorina poate fi....de la oricare peco , alimentez 250 litri de motorina pe saptamana si nu am vazut diferente (pe un motor de Mercedes 3.0 cdi).
      -O expertiza la toata masina, ca sa stii cum stai, de preferat la un mecanic care nu e indragostit de portofelul tau sa te puna sa schimbi de dragul de a schimba..

      Stima.
      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF