Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

A vopsit cineva masina de curand?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A vopsit cineva masina de curand?

Salutare.Am si euniste probleme cu caroseria si anume:
    -Usa sofer infundata(partea de sub bandou)
    -usa spate dreapta putin inpinsa(abia se vede)
    -si in rest mici retusuri
    As dori sa stiu daca si-a vopsit cineva masina de curand si cat m-ar duce tinichigeria si vopsitoria la toata masina
    Precizez ca masina e un w202 rosu.

Cel mai bine mergi la reprezentanta Mb la voi in Ploiesti, teoretic au aparatura profesionala fiind si un service de abia deschis.
    DIESEL FAN

Comment

Iti pot spune ca eu am vopsit toata masina, pe mine m-a costat toata masina 1000 euro doar vopsitul si inca 400 euro tinichigeria. Ce stiu ca se ia in jurul a 100 -150 euro de piesa vopsit, tinichigerie la a ta nu ar fii mult 150-300lei, la ce spui tu acolo nu cred sa fie mai mult de 1000lei.

La reprezentanta incearca si acolo, dar cred ca au niste preturi de te iei cu mainile de par.
      E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

De reprezentante m-am ferit intotdeauna.Mam interesat si a zis ca ma duce cu totul la 1700 euro.M-am interesat si la reprezentanta la peugeot si acolo a zis ca imi ia 1400.Acum am pe cineva la reprezentanta la daewoo da sa vad cat o cere si acolo.

Comment

Pretul care il spui este pentru toata masina presupun, nu doar pentru 2-3 piese si ceva reparatii tinichigerie + retusuri?
          E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Normal ca pentru toata masina .Dar si asa mi se pare destul de scump.Pai dau 1500 pe vopsea cand masina face in jur de 3000?Am gasit si cu 20 milioane sa o fac da la cineva care se ocupa cu asa ceva.Dar nu am incredere..ca nu am chef sa mi se crape vopseaua dupa 6 luni...Ori o fac klumea daca o sa o fac ori o las asa....

Comment

Si daca ai gasit pe undeva mai subtire in bucuresti lasa un mesaj ,adresa,etc

Comment

Deocamdata am lasat-o asa nu mam mai interesat de vopsitor.

Comment

Sincer sa fiu nu as da 1400euro sa vopsesc un w202.
                  Vb foarte serios,pt ca masina cu totul e maxim 5000 de euro si trebuie tinut cont de chestia asta.
                  Asta e parerea mea.
                  Fosta: MB W202 C180 Elegance 1994
                  Actuala: MB W203 C200 Kompressor Avantgarde 2002

Comment

Nici eu nu as fi dat atat.Ma gandeam ca vopseste cineva la 4-500 de euro la calitate buna.Dar problemele pe care le aveam le-am rezolvat cu aproximativ 3 milioane.Se vede foarte putin ca a fost chituit si vopsit dar daca esti atent sau stii ca a fost reparat.Si asta pentru ca e pentru prima oara cand chituiesc si vopsesc(din spray).

Comment

E de incercat in Ungaria. Din cate stiu acolo poti iesi la 400- 500 de Euro...dar acum ca ma gandesc mai bine pentru voi e peste mana fiind din Bucuresti.
                      La noi sunt cateva ateliere care au cuptor si fac treaba buna. Eu zic in felul urmator: daca ti-o vopsesti la cineva si ii dai banii iar el iti da chitanta, trebuie sa-ti dea si o oarecare garantie. Adica daca face o treaba ar fi normal sa o faca asa cum trebuie, iar daca e facuta cum trebui nu va crapa. Sincer cred ca problemele mai frecvente sunt din diferentele de culoare, vopsea "cursa", lac aplicat aiurea sau neaplicat, strat suport nepregatit profesional, "coapta" prea putin sau deloc...etc.
                      Eventual mai o informatie: elementele de caroserie trebuie vopsite in pozitia in care stau montata pe masina. Adica usile in picioare, capota la orizontala, etc.
                      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                      C180 W202, 1994
                      W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Eu am vopsit la niste baieti din dragomiresti care lucreaza la porsche cu 100-150 e piesa,nu se vede nici o diferenta,dar nu repecta termenele.

Comment

Poti fii sigur.
                          Tatal meu e vopsitor dar nu stiu sa va zic cat ar costa ceva ca la carte.
                          Eu unul,dupa Paste vreau sa imi vopsesc masina si cand va fi gata voi atasa poze sa vedeti cum a iesit.
                          Fosta: MB W202 C180 Elegance 1994
                          Actuala: MB W203 C200 Kompressor Avantgarde 2002

Comment

Salutare prieteni.Nu am mai intrat de mult fiindca am avut un necaz cu masina.O doamna "cumsecade",a intrat cu un jeep in mine si mi-a distrus toata partea dreapta.Inclusiv,pasaj spate,stalp,si prag,ce parere aveti,cei care a-ti mai trecut prin asta:mai iese masina germana din service sau o scot "dacie"?Va fi reparata pe asigurarea RCA de la Carpatica.Ma intereseaza:vopsea(este originala),linia masinii(trasa la unghi sau incarcata cu chit) si unghiul de fuga(schimb cauciucurile la 2 luni?).Multumesc de comment.
                            LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF