Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Maner portiera W203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Maner portiera W203

Salutare colegi! Va rog sa ma ajutati si pe mine in rezolvarea unei probleme.. Arcul manerului de la portiera stanga-spate s-a slabit si cand deschid portiera, acesta(manerul), nu mai revine in pozitia initiala cum ar fi normal, ci trebuie sa-l imping de fiecare data..Se poate demonta manerul?A mai avut cineva problema asta? Va multumesc! W203 C220 CDI an 2002.

La aceiaşi portieră am şi eu şi un prieten de-al meu aceiaşi problemă. Am aflat că trebuie demontat tot panoul de uşă pentru a ajunge la arc, dar e mai mare daraua ca ocaua. Dacă nu e un aşa mare incovenient pentru tine, las-o aşa că n-are nici pe dracu`
    Iubitor de Mercedes

Comment

Originally posted by Ramdaf View Post
      La aceiaşi portieră am şi eu şi un prieten de-al meu aceiaşi problemă. Am aflat că trebuie demontat tot panoul de uşă pentru a ajunge la arc, dar e mai mare daraua ca ocaua. Dacă nu e un aşa mare incovenient pentru tine, las-o aşa că n-are nici pe dracu`
      Am acelas model de masina si am desfacut fara bataie de cap fata de usa.
      Credeti-ma ca este foarte simplu, dupa ce desfaci manerul de la interior mai ai un shurubel la broasca si se trage de panou si se va declipsa destul de usor. Cu masticul ala de pe panou nu e nici o problema ca nu e dacie sa intre apa in masina. Ar fi indicat sa fie cald afara si acel mastic se va lipi singur la loc.
      Am desfacut de 2 ori acelasi panou si nu a patit nimic, eu aveam un geam ce imi sarea din clema de la macara.
      W203 - 2001

Comment

Originally posted by Ramdaf View Post
        Din pacate nu mai pot edita postul anterior.

Atasez si 2 poze cu panoul desfacut. Poate te ajuta sa vezi prinderea. Pozele sunt de calitate proasta dar poti deduce de acolo cum desfaci manerul si vezi gaurile pe unde vin clemele.

Atentie: mai ai un surub acolo unde scrie AIRBAG
        Attached Files
        W203 - 2001

Comment

Multumesc mult pentru indicatii si poze.. Astept o zi fara ploaie si ma apuc de treaba.. Revin cu rezultatul!

Comment

stie cineva cum se demonteaza broasca de la usa stanga fata, daca ma puteti ajuta, este urgent.

Comment

stie cineva cum se demonteaza broasca de la usa stanga fata, daca ma puteti ajuta, este urgent.

,

Comment

stie cineva cum se demonteaza broasca de la usa stanga fata, daca ma puteti ajut:, este urgent.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF