Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

demontare tapiterie c 180

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dar nu sunt capsate ,se demonteaza.

Comment

Salut.M-am apucat si eu de demontat tapiteria.Azi am luat in casa decat sezutul banchetei ca sa vad cum iese si a iesit perfect.Dar intrebarea mea este daca scaunele pana sa ma apuc de demontat toate accesoriile,nu se poate sa le iau cu totul in casa si sa incep sa demontez in casa?Adica daca are ceva suruburi pe dedesubt sa iasa cu totul(pentru ca mie mult mai usor sa le fac in casa avand in vedere ca afara e mocirla).

Comment

Va salut, scaunele din fata sunt prinse in 4 suruburi de podea, si mai este necesar de luat jos capatul de la centura ce este prins pe scaun.
        Nu este asa de greu de luat jos, mai greu o sa fie de carat in casa ca au ceva kilograme.
        Mult succes!
        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Mersi Jacob,dar mai am o intrebare.Am vazut in pozele postate de colegul Marele Alb ca pe spatele scaunului sunt acele furtunase de vaccum sau de ce sunt.Cu alea ce fac?Se poate demonta fiind alea acolo?Sau are vreo mufa ceva care trebuie sa o scot?Intreb ca nu ma prea pricep si sa nu stric ceva pe acolo

Comment

Ai obtiunea asta pe masina?
            Ai in dreapta scaunului o comanda cu mai multe butoane?

Daca nu ai, nu o sa ai nici acele furtunase de vacuum, ele sunt de la perinitele de vacuum aflate in spatar si laterale, pentru mularea scaunului dupa corp.

Toate cele bune !
            W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
            http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Mersi pentru lamuriri Marele Alb.Am crezut ca toate au furtunasele alea.Si imi era sa nu stric ceva pe acolo.Am vrut sa le dau azi jos dar am nevoie de masina diseara.Si mai am o singura intrebare.Spatarul de la bancheta din spate se da altfel jos decat ce ai specificat tu?Ca bancheta e rabatabila si am si cotiera la mijloc

Comment

Originally posted by Antonyo View Post
                Mersi pentru lamuriri Marele Alb.Am crezut ca toate au furtunasele alea.Si imi era sa nu stric ceva pe acolo.Am vrut sa le dau azi jos dar am nevoie de masina diseara.Si mai am o singura intrebare.Spatarul de la bancheta din spate se da altfel jos decat ce ai specificat tu?Ca bancheta e rabatabila si am si cotiera la mijloc
                Nu stiu,
                Nu am avut de-a face cu astfel de bancheta.

Studiaza problema la fata locului, nu poate fi prea complicat.

Spor !
                W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Tapiteria din portbagaj cum se da jos? Mersi mult

Comment

Salutare.Am si eu nevoie de un mic ajutor.Cum scot tapiseria plafonului afara din masina.Precizez ca mu ma refer la panza ceea ci la tot suportul ei.Multumesc anticipat.

Comment

La ce te referi mai exact, partea metalica ce ramane pe plafon sau cea ce vine cu partea textila, acum cateva zile l-am desfacut eu plafonul si de aia te intreb eventual sa stiu ce sfat iti dau. E simplu , desfaci prima oara manerele de deasupra usi, parasolarele, lampa spate, lampa fata cu oglinda, etc. Da mai multe detalii sa stiu exact si eventual iti zic sigur.

Comment

Ma refer la placa de fibra ce vine prinsa pe ea tapiseria.Am scos bancheta ca sa pliez la maxim scaunele fata dar tot nu are loc(pe usa din spate am incercat sa o scot) si deasta am intrebat daca trebuie neaparat sa scot scaunul pasagerului.La o singura masina am dat jos placa cu tapiseria si aia era combi, am scoso prin spate.La asta nu am idee cum sar scoate mai usor fara sa mai demontez scaunul.S-au urcat doi dobitoci pe masina si trebuie sa indrept plafonul.

Comment

OK, scaunul pasagerului il scoti in 5 minute, iti trebuie cheie torx tubulara, nu mai stiu exact de cat este 14 sau 12, si oricum si asa iese cam fortat, eu am l-am dat afara usor prin miscari succesive, spor la treaba.

Comment

Mersi de informatie tie cat si celor ce le-am cerut ajutorul pe privat.Ma gandeam eu ca trebuie sa scot scaunul.Asta e, mai mult de munca, mai putin timp de plictiseala.Daca ii prind paia le rup picioarele la propriu.O zi buna va doresc.

Comment

Working...
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF