Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Garantie C class MB reprezentanta Munchen

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Garantie C class MB reprezentanta Munchen

Salutare si La Multi Ani pe 2010 !
    De circa 3 saptamani sunt posesor de MB C 220 CDI, fabricatie 2008, 87.000 km la bord, l-am luat de la o reprezentanta din Muenchen, mi s-a oferit 2 ani garantie internationala, pe cartea service nu apare ca ar fi fost schimbat uleiul la cutie (este automata) oare ar trebui sa-l schimb ?
    Daca este cineva pe forum care a cumparat vreo masina de la reprezentanta din Germania cu garantie sa-mi spuna si mie mai multe detalii in ce consta aceasta garantie....
    Multumesc celor care imi veti raspunde.

Si eu am cumparat cu garantie din Germania, dar, din fericire, nu am avut motive sa beneficiez de ea, fiindca nu s-a stricat nimic la masina pana acum, in 2 ani. Si garantia a trecut !
    sigpice60 525d

Comment

Am primit acasa prin posta chiar si un card de garantie, ce se face cu el nu stiu...

Comment

Daca ai luat-o din reprezentanta poti sta linistit ,deoarece nemtii schimba tot ce trebuie schimbat la ea dupa care o scoate in showroom,sa ai parte de ea.

Comment

Sa o stapanesti sanatos!

Stai linistit cu schimbatul, ca nemtii schimba tot ce trebuie la timp.

Si eu am garantie dar din fericire nu am avut nevoie de ea. Daca aflii ceva detalii despre ea, sa ne zici si noua te rog...
          W203 - 2004

Comment

Originally posted by dragoserv View Post
            Salutare si La Multi Ani pe 2010 !
            De circa 3 saptamani sunt posesor de MB C 220 CDI, fabricatie 2008, 87.000 km la bord, l-am luat de la o reprezentanta din Muenchen, mi s-a oferit 2 ani garantie internationala, pe cartea service nu apare ca ar fi fost schimbat uleiul la cutie (este automata) oare ar trebui sa-l schimb ?
            Daca este cineva pe forum care a cumparat vreo masina de la reprezentanta din Germania cu garantie sa-mi spuna si mie mai multe detalii in ce consta aceasta garantie....
            Multumesc celor care imi veti raspunde.

La multi ani!

Garantia decurge ca la o masina cumparata aici. Daca vei avea nevoie de vreo interventie acoperita de garantie trebuie sa mergi la dealer cu o copie de pe SWIFT-ul sau BRIEF-ul masinii (il gasesti in mapa galbena pe care ai primit-o la Munchen, langa restul de acte). Atentie, totusi, ca aici garantia curge de la prima inmatriculare a masinii, adica aceea din Germania si nu din momentul in care ai cumparat-o din Munchen. Daca ai vreun act de la dealer-ul german care dovedeste altfel, sa-l ai si pe acela cu tine.

Nu-ti bate capul cu uleiul din cutie, smuceste cand schimba, sau ezita sa schimbe vitezele?

Numai bine!

Comment

Te contrazic cu garantia, ea incepe de cand am cumparat masina din Munchen si este valabila timp de 2 ani, scrie clar pe cerificatul de garantie ca este valabila pana in decembrie 2011, absolut toate masinile care se vand acolo au aceasta garantie si daca sunt mai vechi cu 3-4 ani tot aceeasi garantie au...
              Referitor la cutie, parca smuceste putin, dar ceva insesizabil....iar pe cartea service nu scrie ca ar fi fost schimbat uleiul la cutie...

Comment

Cred ca n-ai citit partea aceasta: "Daca ai vreun act de la dealer-ul german care dovedeste altfel, sa-l ai si pe acela cu tine."
                C-ul si E-ul pe care le-am luat in 2007 din Stuttgart au beneficiat de 2 ani de garantie de la data inregistrarii masinilor la ei, in D, adica garantia standard oferita de Mercedes-Benz.
                Probabil, tu ai beneficiat de o promotie a dealerului, la nivel regional sau chiar national. Sunt strategii de marketing aplicate de dealeri sau chiar la nivelul intregii retele M-B, pentru a vinde mai mult in perioada aceasta de criza.

Comment

Nu mi se pare in regula la o masina de nici 2 ani sa smuceasca cutia si cauza nu e uleiul de asta poti fi sigur la km aia,a mea face 9 ani si nici nu-ti dai seama cand schimba ,doar daca te uiti la turometru,alta e cauza clar sau probabil ai doar impresia ca nu schimba cum trebuie,daca mergi cu ea in ture e normal sa-ti schimbe asa,vezi la o viteza medie tot asa simti,poate din cauza frigului dar ma indoiesc ca doar sunt testate in fel si fel de conditii,nu sunt concepute sa mearga doar la cald.

Comment

Smuceste foarte usor cand o accelerez foarte foarte incet, in oras...cand schimba la nici 2000 de ture....dar e ceva foarte putin aceasta smuceala...dar totusi ma gandeam sa nu fie de la ulei...cu toate ca si eu ma gandesc ca nu are ce sa aiba....masina este noua din toate punctele de vedere...
                    Sa nu mai deschid alt topic, este cineva care are anunturi pe diferite forumuri, ca vinde DVD-uri cu navigatie de Romania pentru modelul de navigatie cu Comand APS (navigatia mare) a cumparat cineva? aveti idee e bun ?
                    Last edited by dragoserv; 01-06-2010, 21:27 PM.

Comment

Uleiul la cutia de viteze se schimba la 60000 km ;Socurile la schimbarile treptelor la turatie mica sant date de softul calculatorului de cutie; ATENTIE sigur masina are kilometrajul corect ; GARANTIA MERCEDES este de 2 ani de la data primei inmatriculari ; DACA dealerul de la care ai cumparat masina ti-a dat garantie 2 ani de cand ai cumparat-o de la ei poti face reparatiile la un dealer din romania si cu factura de la dealerul din romania mergi in germania si iti recuperezi bani pentru lamuriri poti veni la CASA AUTO BUC
                      Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
                      TEL 0722623721.

Comment

Originally posted by dragoserv View Post
                        Sa nu mai deschid alt topic, este cineva care are anunturi pe diferite forumuri, ca vinde DVD-uri cu navigatie de Romania pentru modelul de navigatie cu Comand APS (navigatia mare) a cumparat cineva? aveti idee e bun ?
                        Daca ai Comand APS, inseamna ca ai navigatia pe hard disk, iar pentru tipul asta de navigatie, update-ul se face in 2 moduri:
                        1. La dealer, prin intermediul sistemului de diagnoza (STAR sau cum s-o numi), iar pretul oficial al update-ului este in jurul a 1200lei;
                        2. Direct de pe cele 2 dvd-uri cu ultima versiune aparuta (Vers 6.0, care pe ebay o gasesti in jurul a 200EUR - pretul din decembrie).
                        In ambele cazuri update-ul dureaza in jurul a 2 ore si jumatate (cel putin la mine atat a durat).

Daca te intereseaza, discutam mai multe pe privat, eu am discurile respective.

Comment

La acest anunt ma refeream eu http://car-audio.anunturi-auto.4tuni...vd-889739.html , (daca nu am voie sa pun link-uri pe acest forum, sa-l editeze un moderator)
                          Acum nu stiu o fi bun, nu o fi...
                          Discurile care zici ca le ai cu navigatia de Romania, cum sunt la nivel de strazi, sau doar strazi mari/principale ?

Comment

Acoperirea este foarte buna: DN-urile, judetenele, unele drumuri secundare, orasele mici/medii/mari, unele comune/sate. Punctele de interes (hoteluri, benzinarii, service-uri, alte asemenea) sunt destul de numeroase.
                            In marile orase acoperirea este aproape la numar al strazii, cel putin in Bucuresti 90% din strazi au numere, iar in Constanta cam jumatate din strazi au numere si lipsesc si multe strazi secundare, stradute.
                            Prin Ploiesti nu am trecut ca sa vad cat de acoperit este si nici curios nu am fost, sa stau sa butonez harta.
                            Pe langa update-ul la navigatie ti se mai mareste si baza de date Gracenote.

Comment

Am inteles....
                              Ai PM

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF