buna, am la masina un CD, nu original mercedes si vreau sa-mi cumpar o navigatie mare, am gasit la Oradea cu 600 eur. Ce parere aveti? Sunt bune? Pretul e corect? Mci
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
navigatia mare w203
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
parerea ta e eronata complet. In primul rand la 600 de euro daca nu iei originala iti recomand alpine iva-w505, se invarte cam la acelasi pret dar este mult mai buna decat navigatia originala si are mult mai multe optiuni (featers-uri), si de asemenea poti adapta comenzile volanului printr-un simplu adaptor care se ia separat, poti sa te uit pe siteul oficial alpine (da un search pe google "alpine" si o sa-ti apara siteul lor)
Toate cele bune!
Comment
-
Originally posted by dj_rzn View Postparerea ta e eronata complet. In primul rand la 600 de euro daca nu iei originala iti recomand alpine iva-w505, se invarte cam la acelasi pret dar este mult mai buna decat navigatia originala si are mult mai multe optiuni (featers-uri), si de asemenea poti adapta comenzile volanului printr-un simplu adaptor care se ia separat, poti sa te uiti pe siteul oficial alpine (dai un search pe google "alpine" si o sa-ti apara siteul lor)
Toate cele bune!
In al doilea rand nu m-a deranjat parerea ta, dar ma deranjeaza oamenii care au pareri de genul "daca nu e original, e prost" si mai ales cei care nu se informeaza inainte sa posteze ceva. Nu vreau sa ma iau cu nimeni, dar incearca (,) ca atunci cand postezi sa dai un sfat constructiv si sa nu postezi de dragul de a posta, sunt sectiuni speciale pentru astfel de chestii.
PS: Din pacate nu mai am rabdare sa recitesc mesajul, dar daca mai sesizezi vreo greseala de ortografie te rog sa-mi spui pentru ca cine stie, mai sunt si altii care ma catalogheaza dupa imensele greseli ortografice pe care le fac.
Comment
-
Originally posted by RemusBebeselea View Postbuna, am la masina un CD, nu original mercedes si vreau sa-mi cumpar o navigatie mare, am gasit la Oradea cu 600 eur. Ce parere aveti? Sunt bune? Pretul e corect? Mci
Ai grija sa includa toate antena GPS, antena tv, modul gps, modul telefon, CD navigatie(harta), etc.
Din pacate eu nu stiam toate astea pe vremea aceea si m-au cam pacalit spunandu-mi ca imi vor trimite antena tv,cd harta,iar eu gasesc restul la dezmembrari cu vre-o 100 euro, in schimb m-am ales cu antena GPS, care este egal cu zero fara cd.
In consecinta din functiile pe care trebuia sa le am dupa achizitie :radio, cd, tv, gps,telefon.
M-am ales cu functiile : missing: radio si cd, care citeste doar cd-uri originale.
Comment
-
Originally posted by kysscsaba View PostEu am cumparat unul de la ei cu 600 eur .
Ai grija sa includa toate antena GPS, antena tv, modul gps, modul telefon, CD navigatie(harta), etc.
Din pacate eu nu stiam toate astea pe vremea aceea si m-au cam pacalit spunandu-mi ca imi vor trimite antena tv,cd harta,iar eu gasesc restul la dezmembrari cu vre-o 100 euro, in schimb m-am ales cu antena GPS, care este egal cu zero fara cd.
In consecinta din functiile pe care trebuia sa le am dupa achizitie :radio, cd, tv, gps,telefon.
M-am ales cu functiile : missing: radio si cd, care citeste doar cd-uri originale.
Dacă răscoleai netul un pic înainte să dai banii vedeai ca "accesoriile" de care te plângi sunt entități/module separate.
Funcțiile care le ai după ce iți instalezi navigația mare depind și de dotarea mașinii.
Spre exemplu să nu ai pretenția să ai telefon după ce îți pui navi mare fiindcă telefonul e o chestie separata, la fel și televizorul. Prin urmare, pt funcțiile astea ai nevoie să mai cumperi una-alta și să dezmembrezi jumate de mașină pentru a le instala.
Aruncați o privire pe net și veți vedea ca navigațiile se vând ca atare, de restul "atașamentelor" se ocupa cumpărătorul fiindcă acestea depind in mare măsură de nivelul de dotare al mașinii.
Spre exemplu dacă ai navi mic pe mașină nu mai ai nevoie de antena gps fiindcă ea exista in mașină, prin urmare nu i-ar conveni nimănui să plătească pt antena gps fiindcă asa vine in set cu navigația.
Nu am nici o legătura cu omul ala din Oradea, nu-l cunosc, și nu-i iau apărarea.Last edited by cd-i; 07-29-2010, 13:02 PM.Ofer servicii de diagnoza cu STAR
PROUD MERCEDES BENZ OWNER
Comment
-
Originally posted by cd-i View PostCe ai patit este exemplul tipic de informare insuficienta.
Dacă răscoleai netul un pic înainte să dai banii vedeai ca "accesoriile" de care te plângi sunt entități/module separate.
Funcțiile care le ai după ce iți instalezi navigația mare depind și de dotarea mașinii.
Spre exemplu să nu ai pretenția să ai telefon după ce îți pui navi mare fiindcă telefonul e o chestie separata, la fel și televizorul. Prin urmare, pt funcțiile astea ai nevoie să mai cumperi una-alta și să dezmembrezi jumate de mașină pentru a le instala.
Aruncați o privire pe net și veți vedea ca navigațiile se vând ca atare, de restul "atașamentelor" se ocupa cumpărătorul fiindcă acestea depind in mare măsură de nivelul de dotare al mașinii.
Spre exemplu dacă ai navi mic pe mașină nu mai ai nevoie de antena gps fiindcă ea exista in mașină, prin urmare nu i-ar conveni nimănui să plătească pt antena gps fiindcă asa vine in set cu navigația.
Nu am nici o legătura cu omul ala din Oradea, nu-l cunosc, și nu-i iau apărarea.
Hai ca am inceput sa bat campii, sa devin paranoic.
Concluzie: Fiti informati si atenti daca vreti sa cumparati ceva
Bafta tuturor!
Comment
-
Pentru diverse accesorii marunte merita pusa o intrebare si direct la reprezentanta.
Spre exemplu, eu am cumparat de la reprezentanta cablul de intrare auxiliara (ce vine montat in torpedou) si am platit pe el ~11,5 eur + tva. Mai ieftin sau la pret similar cu ce am gasit pe net dar fara transport. Drept e ca achizitia nu am facut-o in Romania ci de la reprezentanta din Munchen.Ofer servicii de diagnoza cu STAR
Comment
-
In RO nu stiu unde ai putea gasi. Merita sa pui o intrebare la reprezentanta, desi nu ma astept sa iti ofere solutia finala. O alta sursa e, evident, internetul. Sunt cateva site-uri specializate pe retrofit / upgrade si vand componente noi si originale.
Inainte de a comanda informeaza-te cu atentie ca s-ar putea sa ai nevoie si de tunerul tv care nu este incorporat in head-unit.
Poti pune o intrebare si aici:
si bineinteles exista ebay.
sa ne tii la curent cu ce gasesti,
SporOfer servicii de diagnoza cu STAR
Comment
Comment