Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Comenzile de pe volan.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Comenzile de pe volan.

    E posibil sa pierd comenzile de pe volan daca schimb casetofonul original cu unul oarecare cu mp3 la un mb c200 cdi an 2002?

  • #2
    Originally posted by mitea View Post
    E posibil sa pierd comenzile de pe volan daca schimb casetofonul original cu unul oarecare cu mp3 la un mb c200 cdi an 2002?
    Cred ca da...doar daca mp3-ul va avea aceleasi mufe ca si casetofonul original!!Parerea mea:lasa-l tot pe ala ca e mai frumos totul original pe masina.

    sigpic

    "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

    Comment


    • #3
      Da, in 100% din cazuri. Nici nu poti sa programezi comenzile pe care le aveai inainte sa functioneze pe noul casetofon/cdplayer. Cand am zis de comenzi m-am referit strict la cele aferente casetofonului/cdplayer-ului.

      Comment


      • #4
        Va multumesc pentru raspunsuri.

        Comment


        • #5
          Da, pierzi comenzile 100%, cum au spus si predecesorii. Sunt adaptoare speciale la ALPINE, de ex, insa costa suplimentar...
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

          Comment


          • #6
            Se poate rezolva

            Originally posted by cutaresku View Post
            Da, pierzi comenzile 100%, cum au spus si predecesorii. Sunt adaptoare speciale la ALPINE, de ex, insa costa suplimentar...
            Nu e adevarat! Poti sa pastrezi toate comenzile de pe volan atunci cand schimbi cd stock cu altul aftermarket! Singura obiectie este ca sistemul care vrei sa.l montezi sa aiba IR si eventual telecomanda. Daca te mai intereseaza dai PM. Este relativ simplu de rezolvat si daca te pricepi cat de cat la mesterit il poti face chiar tu. Ce se spune la Service e poveste. Adevarul ca sunt prea lenesi ca sa castige un ban in plus. Numai bine

            Comment


            • #7
              Comenzile de pe volan se pierd!!!
              Am studiat mult acesta problema.
              Conexiunea intre volan si radio-CD nu se face prin niste simple fire. Adica cand apesi pe + pur si simplu creste volumul. Acelasi + de pe volan are cu totul alta functie daca esti in meniul computerului de bord si nu in meniul audio. Comenzile de pe volan lucreaza la un anumit voltaj si trimit mai degraba un flux de informatii decat o simpla comanda O sau I, mai exact, in functie de meniul in care te afli cand apesi butonul + el trimite un curent de voltaj diferit.
              Exista niste module adaptoare care fac legatura intrea comenzile de pe volan si unitati audio 2DIN dar care nu prea se gasesc la noi si care nu stiu cat de bune sunt http://www.be-loud.ro/produse/Integr...Mercedes_Benz/

              Comment


              • #8
                Exista interfete adaptoare, pentru marci consacrate, fabricate chiar de catre ei, in special Pioneer. Cu ajutorul acestor interfete se pastreaza in totalitate comenzile de pe volan legate de controlul playerului.

                Singura problema e pretul, o interfata de genul incepe de la 300 de RON, in functie de complexitate.
                Asa ca, Mitea, fa cumva si localizeaza un dealer Pioneer in zona si cere-le ajutorul, daca pretul iti convine.

                Stiu ce vorbesc, pentru ca lucrez la dealeru-l Pioneer din Baia Mare si facem montaje inclusiv la dealer-ul MB din oras.

                Comment


                • #9
                  ttc are perfecta dreptate. Problema e cu sistemul audio pe care il cumperi. Eu unul am cautat ceva cu bluetooth si navigatie.
                  Problema e ca nu prea am reusit sa ma lamuresc ce navigatie au pe ele marcile consacrate (pioneer, etc.) dar nu au cu siguranta I-Go care e cel mai bun pt romania.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by giuglea_dan View Post
                    ttc are perfecta dreptate. Problema e cu sistemul audio pe care il cumperi. Eu unul am cautat ceva cu bluetooth si navigatie.
                    Problema e ca nu prea am reusit sa ma lamuresc ce navigatie au pe ele marcile consacrate (pioneer, etc.) dar nu au cu siguranta I-Go care e cel mai bun pt romania.
                    Nu conteaza ce navigatie au pe ele marcile consacrate. Conteaza sistemul de operare. Daca au Windows CE 5.0 minim, poti sa instalezi majoritatea softurilor de navigatie existente.

                    Comment


                    • #11
                      Asta stiu, dar sisteme audio consacrate (cu exceptia acelor navigatii dedicate diferitelor marci auto, care imita ca si design navigatia originala de pe masina) nu au sistem de operare Windows Mobile.
                      Nu-i asa ttc?
                      Problema navigatiilor dedicate este calitatea proasta a sunetului si un display de f proasta calitate atat rezolutie dar mai ales luminozitate si contrast (intr-o zi mai insorita nu vezi aproape nimic pe el). Spun asta din proprie experienta (pe un Passat am schimbat sistemul original cu unul de acest gen).

                      Comment


                      • #12
                        De obicei, cu sistem de operare Windows sunt tot felul de "avioane" in care sincer, nu merita bagati banii. Eu zic sa faca Mitea o vizita la un magazin specializat, care face si montaje si sa ceara niste oferte de pret, cu montaj inclus. Depinde ce pretentii are de4 la utilajul ce vrea sa si-l monteze: DVD, USB, control Ipod, iesire video, control subwoofer, navigatie sau mai stiu eu ce. Plus, depinde si cati bani vrea sa investeasca. Eu recomand marci de care s-a mai auzit, gen Pioneer, Alpine, Kenwood si nu magarii de Metro gen Vortex, Platinum, AEG( care nu are nici o legatura ca AEG-ul ce fabrica masini de spalat si alte electrocasnice). Bugetul face legea!

                        Comment


                        • #13
                          Uite aici interfete pt. pastrarea comenzilor de pe volan. http://www.pac-audio.com/
                          Unul din distribuitorii lor trimite si in Romania http://www.sonicelectronix.com/
                          Socialistii sunt socialisti doar cand e vorba de banii mei. Cand e vorba de banii lor sunt cat se poate de capitalisti

                          Comment


                          • #14
                            Dar de ce vrei sa il schimbi?Din cate stiu eu cd-playerul audio se aude mult mai bine decat cel mp3.Nu vad de ce ai pune altu+ca strici si aspectul interior al masinii...

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF