Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Stie cineva daca poti sa schimbi ceasuri de bord la w204 ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stie cineva daca poti sa schimbi ceasuri de bord la w204 ?

Noroc as vrea sa schimb ceasurile de bord de la modelu meu, care este cel normal fara display si sa pun unu cu display, si acelas lucru vreau sa fac si cu volanu sa pun pe cel cu mai multe butoane? multumesc anticipat.

Greu sa gasesti pe cineva sa fi facut asta la noi...
    Cauta aici : http://www.benzworld.org/forums/w204-c-class/

Comment

Ii cam complicat, in primul rind trebuie un bord nou, sau unu second virginizat, adica sa nu stie pe ce masina o fost inainte, dupa care trebuie facuta adaptare, si trebuie facute modificari si la ECU ca sa trimita informatiile care le afiseaza bordu cu afisaj, sau trebuie schimbat ECU.Eu cred ca-i un pic de cheltuiala si nu se merita.Volanul il poti schimba dar ca sa mearga butoanele tre sa ai scula de muzica prevazuta cu comenzi volan.
      Toate cele bune

Comment

multam

bordu este gratis de la un prieten din germania, ideia este sa nu stric ceva daca il pun pe cel cu display, scula de muzica ii pun un comand cu lcd,si inca ceva ce inseamna ECU asta si unde este pozitionat pe masina, multumesc

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF