Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema ABS

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema ABS

w 202 c 280 1994 benzina + gpl. Becul ABS sta aprins in permanenta, Abs-ul nu functioneaza. Azi, la service, am schimbat ( de pe o masina identica ) calculatorul, releele etc. Nici o modificare... Cei de la service mi-au spus sa o pun pe un tester, am pus-o pe doua (testere ), dar nu mi-o recunoaste. Au spus ca ar fi de vina niste sensori de pe la roti si din cutie (nu stiu ce cutie ). Si tot din cauza asta nu ar merge nici ceasul care imi indica cu ce viteza merg si nici kilometrajul nu contorizeaza. Astept ajutor. Multumesc anticipat

Azi am fost la Iasi pentru diagnoza, la un service - 0740598762 - recomandat de prietenul Seby ( caruia ii multumesc si pe aceasta cale ). Senzorul defect se afla la diferential. Care diferential de pe a mea masina nu este prevazut nici macar cu loc pt. senzor. Fostul proprietar - multa sanatate... - a schimbat puntea cu tot cu diferential, si a pus ce a pus... Deci, de acolo era buba cu Abs-ul. Urmeaza sa schimb diferentialul cu unul prevazut cu senzor. Partea buna e ca baietii de la service mi-au resetat calculatorul - arata vreo 9 erori - si cu ocazia asta si-au revenit la viata kilometrajul si vitezometrul. Toata afacerea a costat 70 roni. La reprezentanta din Bacau mi-au cerut 176 de roni...

Comment

Daca folosesti abs,atunci te scarpini de un grup,sigur il gasesti ieftin la dezmembrari...daca nu,nu cheltui alti banutzi si stai calm.....bafta

Comment

Mersi de raspuns, Mihnea. Cam asta intetionez, sa schimb grupul. Ai idee cat ar putea ajunge si, poate, unde as putea gasi? Mersi

Comment

......cauta in tara,in ziare de anunturi,si in talcioc,vezi ce scrie pe al tau,si masina sa aiba pe bord abs,apoi il iei ieftin,e o piesa ce nu se cauta.....fixeaza-ti o limita de suma,io as da 50 de euro....parca era BENONE ce desfacea o masina....acum m-am trezit-avind 280 e cam rar grupul
          Last edited by DMIHNEA; 03-20-2009, 15:20 PM.

Comment

Am inteles. Mersi mult inca odata, Mihnea.

Comment

Banuiesc raport grup 3.07

Comment

Se pare ca e 3.69....partea buna e ca si w202 cu motorul de 2.5 fara turbo are acelasi grup...deci te viri sub ea,iei ce scrie si apoi te pui pe cautat
                Last edited by DMIHNEA; 03-20-2009, 15:45 PM.

Comment

Ma bucur tic ca ai dat de capat cumva. La mine banuiesc ca tot senzorul din grup o fi buba. O sa ma duc la serviceul ala de ziceai mai sus sa puna testeru sa vada ce mai traieste ...asta daca mai merge ceva la ce trasplanturi am eu
                  `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
                  http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Gata, am rezolvat-o !!! Spre norocul meu, am gasit un service in Roman unde aveau un C 280 la dezmembrat - noroc chior - si am luat de pe el grupul. Baietii de la service mi-au schimbat si planetarele, au zis ei ca nu se potriveau ale mele cu grupul de pe cealalta. Toata afacerea -grup, planetare si manopera : 200 de euro. Ieftin, zic eu. Vreau sa mai spun ca s-a stins si martorul ABS din bord, nefiind nevoie de o noua vizita la tester pentru resetare. Zic eu ca se poate inchide. Va salut !

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF