Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Rezistenta scaun dreapta fata.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rezistenta scaun dreapta fata.

Ce valoare trebuie sa aiba rezistenta ptr scaunul din dreapta fata?Eu am pus de 30 si 40 dar mi le-a ars.Trebuie mai mare?Va multumesc.

Cred ca te referi la siguranta , nu ?

Comment

Da,siguranta.

Comment

Nu poti ajunge la cea din stanga sa vezi ce valoare are ca iei tot acceasi?Sau daca se tot arde poate fii un scurt.E siguranta pt incalzire in scaun?

Comment

Daca spatele incalzeste, iar sub fund, nu, poate fi din siguranta ? Sau e rezistenta de sub scaun arsa ?

Comment

Incearca sa vezi daca nu e scoasa din mufe,acolo sub scaun.

Comment

Nu e scoasa. Ce ar putea fi ?

Comment

Salut!
                Am si eu aceeiasi problema la un c200 cdi din 2001. La mine am schimbat siguranta si s-a ars dupa ce a functionat 3 secunde. Ce ar trebui sa fac?

Comment

La mine siguranta e de 30.

Comment

Salut.Aceeasi problema o am si eu la scaunul din dreapta fata. Nu am incalzire in scaun,dar si la mine in mai mult de 2-3 secunde imi topeste siguranta si nu pot folosi scaunul.Mentionez k o singura data a mers fara sa-mi arda siguranta,pana in momentul in care am pus contactul.Nici pana in ziua de azi nu am reusit sa rezolv problema si nici nu stiu ce are.Daca e cineva care a mai patit si a rezolvat,il invit sa posteze.Numai bine! Tot de 30 A e si la mine siguranta!

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF