Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Boxe w202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Boxe w202

Salut. Imi poate spune si mie cineva ce dimensiuni au boxele ( twitere bord , usi fata, usi spate , plafon ) sau sa imi recomande niste boxe. Am modelul elegance din 94. Am mai cautat pe net si nu am gasit nici unde.

Revin cu noi informatzii in caz ca o sa intereseze vre-o data pe cineva ! Boxele pe fatza sunt de 13 cm ( dar trebuie lucrat umpic sa incapa in suportii originali) iar pe spate (usi) sunt de 10 cm. Boxele astea de pe spate am impresia ca sunt mai mult pentru inalte iar bass-ul vine din boxele de pe plafon.

Comment

Ce boxe ai schimbat?Ti se aude clar sunetul?

Comment

Si eu vreau sa fac niste modificari privind difuzoarele, din W202, pt ca am pus un cd player mai performant si nu imi mai fac fata difuzoarele, daca reusiti careva sa le schimbati, va rog sa postati ce ati pus in loc, marca ,dimensiune, putere.
        W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
        http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Doar pe ebay gasesti cu tot cu suportii originali,care sa se potriveasca perfect ,caci altfel e de munca.

Comment

Eu am schimbat ...am pus in fata in usi sony iar in spate in usi nimic.Pe plafon am pus 2 boxe ovale.Am avut gauri pt 4 boxe rotunde dar am mai taiat din tabla si am pus 2 ovale.Insa am o mica problema: am lasat cablurile vechi si usile spate erau alimentate de la boxele din plafon spate,iar din usi fata cred ca erau legate tweter-e(tiuter sau cum i-o zice) care is pe bord in lateral si nu se aude clar sunetul.Mai tre sa schimb, cred, si cablurile.A mai patit cineva asa?

Comment

O sa incerc sa imi caut si eu ceva difuzoare mai de putere, sa vad daca reusesc sa le prind in usi fara sa imi faca zgomote neplacute, dupa ce reusesc sa fac treaba revin sa va zic ce si cum am facut, o seara faina
              W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
              http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Eu inca nu am cumparat nimic. Am schimbat doar niste furtune la vacum si am dat fetzele de usa jos. Am sa imi cumpar doar niste bxe de 10 ca restul se aud inca foarte bine dupa atat timp

Comment

Eu le-am schimbat de cateva ori.Mereu reusesc performanta sa le dau pana fac parrrr parrrr prrrrrrrr(nu toate..pe rand asa)...si se duc dracu.Eu am acum pe fata niste Sony,iar spate Pioneer.Sunt multumit per total...Modificarile au fost destul de majore:
                  -Am scos boxele originale
                  -Am scos suporturile de boxe,care au fost lipite acolo..ies cam greu daca nu vrei sa strici pe acolo
                  -Am fixat boxele care sunt acum cu niste holsuruburi(sau cum le zice)direct in plasticul ala de protectie care a mai ramas.
                  -Am pus capacul de protectie(sau design) inapoi frumusel,si nici nu se vede transformarea....
                  Nu mai stiu dimensiunile,ca eu am prostu` obicei sa ma duc cu ea in mana sa vad ce-mi iau....si memoria ma cam lasa(batranetea)
                  1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                  2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                  Si o panarama de scuter

Comment

Niste informatii folositoare pt cei care vor sa schimbe boxele , diametru ... (eu acum aflu ca sistemul original are si statie de amplificare fig.2 sunt foarte multumit de sistemul original, 8 boxe , tot ce am nevoie e de o magazie de cd si un sub de 1000w)
                    Attached Files
                    http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...c-t5215p7.html

Comment

Daca vreti cu adevarat muzica, fara transformari majore, propun boxe de putere mare, amplificate de o statie. Eu am avut pe MB 190, boxe de 10" in bord, amplificate prin statie si se auzeau mai tare si mai clar decat cele din spate (ovale - neamplificate). Si schema era in felul urmator: Bord 10" + spate 17" ovale amplificate prin statie, iar cele din usi le-am lasat pe iesirile din casetofon, care oricum nu se auzeau cand mergeau celelalte. Le-am lasat pe cele din usi pe iesirile din casetofon, pentru a putea asculta mai incet, daca este cazul (le reglam din balansul casetofonului). Diferenta intre cele amplificate si cele conectate direct la iesirea casetofonului este extrem de mare si la putere si la fidelitate. Sper ca se intelege ce am vrut sa spun... daca nu, intrebati si o sa incerc sa dau mai multe detalii, asta daca e careva interesat

Comment

La modelul classic din 1994 stie cineva ce marca de difuzoare sant montate.Vreau sa le schimb pentru ca fasaie.Vreau sa montez in suportii originali.Nu am chef de modificari prin usa.

Comment

Deci tabula rasa.Nu stie nimeni.

Comment

eu am classic din 96 sunt bosse boxele

Comment

Eu vreu sa schimb boxel de pe spate care scot numai bass si nu stiu daca pun altele daca se vor auzi la fel ???unde au filtru stie cineva???

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF