Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Bara fata Mercedes w204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bara fata Mercedes w204

Salut ! Am si eu niste nelamuriri si m-am gandit ca m-ati putea ajuta.
    Pe un mercedes c220 din 2008(w204) se poate pune bara fata de w204 facelift? (Si daca da, este nevoie de alte adaptari?).
    Am vazut ca pe facelift in bara sunt drl-uri in loc de proiectoare, cum ar functiona acestea daca masina nu este prevazuta cu lumini de zi, dar am proiectoare.
    Poze informative.
    In prima poza este normala, iar in a doua este facelift.
    Attached Files
    Last edited by Florin_WES; 02-05-2018, 23:02 PM. Reason: Ți-am urcat pozele pe forum.

Nu se potriveste .
    Pe w204 prefacelift era si optiunea de daylights in bara.

Comment

Originally posted by b97dmt View Post
      Nu se potriveste .
      Pe w204 prefacelift era si optiunea de daylights in bara.
      Eu n-am vazut niciun prefacelift cu led-uri in bara, am cautat pe olx, mobile, etc., dar nu l-am vazut (poate pentru ca m-a interesat c220 si nu m-am uitat si la alte variante).
      Oricum, mi-ar fi placut sa se poata face "upgrade-ul" acesta, arata mult mai bine, dar asta e...

Comment

Exista sigur , eu am configurat-o special pe a mea fara daylights in bara , am vrut cu proiectoare. Probabil ca venea pe echiparea Elegance - Avangarde , de la 2010 in sus.

Poti sa o faci sigur , nu am idee daca trebuie inlocuita bara , vorbeste cu CL600 o sa-ti spuna exact cat si cum .

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF