Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

CD-Player Navi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CD-Player Navi

Salut !
    Am un w204 din 2010 , 1.8 CGi . Are acel ecran mic , cu CD-Playerul normal fara acel buton pe el de NAVI , am vazut in schimb ca exista modele exact ca si al meu(aceasi dimensiune de ecran,acelasi CD-Player ca si aspect) , doar ca pe CD-Player are un buton pe care scrie NAVI in locul unde eu am un buton de reglare sunet bass , înalte etc ...
    Intrebarea este ... daca as inlocuii CD-Playerul meu cu unul despre care vorbesc cu acel buton "NAVI", mi ar merge si navigatia ? Ma gandesc ca totul este in acel CD-Player , practic unitatea aceea face totul , ecranul doar reda imaginea .
    A mai vrut cineva pe aici sa mai faca aceasta schimbare ? Ma puteti ajuta cu un sfat ?
    Attached Files

Navigatia vine cu ecran mare cel care iese din bord .
    Tu ai Audio 20 .
    Mai era o varianta de navigatie mai simplista compatibila cu Audio20 , cu un modul Becker in torpedou , care foloseste ecranul mic.
    Poti face upgrade , dar ai nevoie de Comand ( head-unit) display-ul mare , plus cablaje , manopera .
    Last edited by b97dmt; 01-15-2018, 19:06 PM.

Comment

Originally posted by b97dmt View Post
      Navigatia vine cu ecran mare cel care iese din bord .
      Tu ai Audio 20 .
      Mai era o varianta de navigatie mai simplista compatibila cu Audio20 , cu un modul Becker in torpedou , care foloseste ecranul mic.
      Poti face upgrade , dar ai nevoie de Comand ( head-unit) display-ul mare , plus cablaje , manopera .
      La aceadta ma refer :
      Attached Files

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF