Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Bara fata w205

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bara fata w205

Salut colegi,
    doresc sa achizitionez un w205 second din germania, doar ca masina care imi convine ca dotari, culoare, km si pret are bara fata cu grila mare cromata si stema pe capota, m-ar interesa daca pot sa pun bara cu stema mare pe grila.
    Stie cineva sa imi spuna ce presupune aceasta conversie (piese, pret)??
    Atasez niste poze ca sa intelegeti mai usor la ce ma refer
    Attached Files

Cred ca trebuie inlocuita doar grila nu si bara.

Comment

Trebuie și bara, împreună cu toate accesoriile.
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Mie.mi pare mult mai eleganta optiunea 1... mai ales ca are si distronic.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Salutare adix90,

Nu uita să treci pe la sectiunea Hai să ne prezentăm!

De ce nu alegi varianta care-ți place, de la început!?! Poate cumperi ce vrei tu mai ieftin... dar ajungi într-un final la un preț mai mare decât cel de achiziție, cu ce ai vrea tu pe mașină.

Îți recomand să ai răbdare, să nu te arunci la prima care-ți place... .

Baftă!
          Regulament general Club Mercedes.

Comment

Mãcar dacã o înlocuiești sa scoți emblema de pe capota ca asa urat arata cu emblema și pe masca și pe capota!

Comment

cl600 are dreptate se pare ca trebuie bara complecta, doar senzori de parcare se potrivesc

probabil masina va ramane asa, cum spune cutaresku este mai eleganta cu grila cromata

Florin_WES am sa trec si la prezentare dupa ce ma intorc din germania

Va multumesc!

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF