Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Schimbare clima facelift din rotite cu unul digital

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare clima facelift din rotite cu unul digital

Salutare tuturor, dupa cum spune si titlul as vrea sa stiu daca pot face schimbarea de la panoul cu clima care are rotite la unul digital, daca implica mari modificari sau este plug&play. In prima poza este cel original care e pe masina acum iar in a doua poza este cel pe care vreau sa il pun sus.
    Multumesc !
    Attached Files

Nu sunt expert la clime dar cu siguranta nu este plug&play. Cel putin prin prisma senzorilor de ambient care sunt diferiti si probabil si alte repere.
    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Originally posted by RazvanE39 View Post
      Salutare tuturor, dupa cum spune si titlul as vrea sa stiu daca pot face schimbarea de la panoul cu clima care are rotite la unul digital, daca implica mari modificari sau este plug&play. In prima poza este cel original care e pe masina acum iar in a doua poza este cel pe care vreau sa il pun sus.
      Multumesc !
      Salut.
      Cauta pe forum stiu ca un coleg a facut aceeiasi schimbare si a fost necesara doar o adaptare din Star.
      Numai bine.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF