Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Instalare AUX pe Audio 30 APS -Beker BE 4718

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Instalare AUX pe Audio 30 APS -Beker BE 4718

Salut,
    De ceva timp caut metode de instalare input AUX pe CD Playerul de pe masina Audio 30 APS - Beker BE4718.
    Pana acum nu am gasit schema tehnica a acestui CD player, dar am gasit ceva similar BE 4700/4705/4715
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/..._4705_4715.pdf
    Am desfacut complet dispositivul de pe masina si am facut poze in speranta ca voi gasi un electronist ce are cunostintele necesare pentru a ma indurma.
    2016-06-25 17.40.04.jpg

2016-06-25 18.57.54.jpg

2016-06-25 18.58.08.jpg

2016-06-25 18.58.40.jpg

2016-06-25 18.59.23.jpg
    Din ce m-am documentat si am vazut ca se poate, legarea cablului de intrare auxiliar se poate face in paralel cu firele de output de la CD-Rom(CD player-ul in sine) si activarea CD-player-ului se face prin rularea unui Silent CD.
    http://blog.koivistik.com/diy-aux-ca...ld-car-stereo/
    Daca aveti acces la schema tehnica sau cunoasteti un electronist care ma poate ajuta dati share
    Multumesc,

Salut,
    Revin cu vesti bune .. am reusit sa fac aceasta intrare auxiliar.

Legarea firelor de semnal se face pe intrarea in cei doi condenasatori marcati in pozele de mai jos, iar GND-ul direct pe tablita de langa.

Eu am pus si un strop de silicon peste lipitura pentru protectie
    De specificat sa se foloseasca cablu ecranat de buna calitate ... altfel are un mic brum (paraziti audio).
    Singura problema ce o am in acest moment este ca in momentul in care bag telefonul la incarcat bazaitul (brum-ul) devine mult mai accentuat si desigur .. suparator.
    Cand voi gasi solutie si pentru aceasta problema voi posta..

Comment

Buna seara. Felicitari pentru montaj si poze, speram sa reveniti cu mai multe detalii pe parcurs. Stima !

Comment

A expirat contul de Dropbox .. repostez poza cu cei 2 condensatori.
        La mine funcționează de 2 ani doar ca am mai montat pe cablu o ferita(de la un cablu de imprimanta) pentru a îmbunătății calitatea semnalului. Singurul impediment este faptul ca atunci când ascult muzica din telefon cu acesta băgat la încărcat la bricheta se aud foarte rău paraziții audio (sau cum se numesc) , dar se rezolva cu un adaptor bluetooth.
        You do not have permission to view this gallery.
        This gallery has 2 photos.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF