Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Schimbare/upgrade ceasuri w204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare/upgrade ceasuri w204

Am gasit sa cumpar ceasuri modelul mai nou decat al meu cu un e ran mare la kilometraj.Masina mea a iesit din fabrica cu modelul cu 3 ecrane mici.Stie coneva daca sunt plug&play?A facut cineva operatiunea asta?Postez foto cu ceasurile pe care le-am gasit.
    Attached Files
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Merge postata doar o poza.Masina mea e un elegance iar "donatoarea" mi s-a spus ca ar fi avantgarde.
    Attached Files

Comment

Sunt doar plug, pt play trebuie 'pregatite' ceasurile noi inainte sa le pui pe masina ta.

In primul rand trebuie sa studiezi cum sincronizeaza MB kilometrajele, in cazul tau va alege valoarea cea mai mare ...

Dupa care mai trebuie sa gasesti o solutie sa citesti codarile masinii tale care apoi va trebuii sa le bagi cumva in ceasurile noi, asta daca nu poti merge intr-o reprezentanta sau atelier specializat. Codarile, pe langa diverse meniuri care difera se mai refera si la tipul motorului, rezervorului, generatie si peste toate astea ai si toata istoria Assyst-ului...
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Reprezentanta o exclud din start ei nu aduc modificari masinii si nu accepta sa instaleze ceva ce nu este vandut de ei cu atat mai mult ceva sh.Pentru km nu ar fi o problema poate sa arate si 1milion conta doar functionalitatea plus ca astea aveau un aspect mult mai frumos.

Comment

Stiu ca e vechi topicul, dar ai mai facut retrofitul? Sunt si eu interesat sa fac asta si as vrea sa stiu cat de greu e de facut.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF