Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Nedumerire jenti17 w202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nedumerire jenti17 w202

Vreau sa stiu si eu daca pe modelul w202 intra jenti de 17 si cu ce cauciucuri, sa nu frece cauciucurile in aripi la viraje.
    MERCEDES-BENZ C180-W202

Eu am montat jante 7j x17 et 35 cu pneuri 225/45/17. Partea nasoala este ca iti cam distruge bucsaraia pe fata, se modifica unghiul de cadere sau ceva de genul. Oricum se va simtii diferenta putin si la consum, dar si aderenta este altfel, desigur pe un carosabil decent.

Comment

Va salut. Am si eu un set de jante pe 17" cu pneuri de 205/55/17 pe un Mercedes w202. Masina se comporta bine,un plus pentru stabilitate si aspect si poate un minus pentru consum,dar intrebarea mea este urmatoarea: SE POT OMOLOGA DIMENSIUNILE ASTEA,SE POT TRECE DIMENSIUNI PE 17" IN CERTIFICAT PENTRU UN MERCEDES C 180 W202?? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri, o zi buna sa aveti.

Comment

Consuma de te rupe cu jenti de 17 si anvelope 205

Trimis de pe al meu Lenovo A328 folosind Tapatalk

Inteligent comentariu... tine-o tot asa!
        Last edited by cutaresku; 04-20-2016, 20:08 PM.

Comment

Pai de ce consuma au 400kg,nu are nici o treaba cu consumul .

Comment

Iti spun din proprie experienta, dupa 500 de km le-am dat pe unele sh dar pe 15,si erau noi noute ,450 €

Comment

Originally posted by leo w124 View Post
              Pai de ce consuma au 400kg,nu are nici o treaba cu consumul .
              La w202 jenti max 6,5 j, /15/185 gume dupa carte.

Comment

Dimensiuni anvelope si jante pe W202

Buna seara !

Consumul are de-a face cu motorul, cu stilul de condus, cu conditiile de trafic si cu diametrul total al rotii, nu cu al jantei... Treaba aia cu maxim 6.5Jx15 e din "Povesti Nemuritoare" ?

Daca vrei sa afli lucruri noi, intrebi la Mercedes. Sau pe mine... Vezi mai jos:

Dimensiuni jante si anvelope pe W202 1.jpg Dimensiuni jante si anvelope pe W202 2.JPG

Dragos

Comment

Originally posted by Heavy D. View Post
                  Buna seara !

Consumul are de-a face cu motorul, cu stilul de condus, cu conditiile de trafic si cu diametrul total al rotii, nu cu al jantei... Treaba aia cu maxim 6.5Jx15 e din "Povesti Nemuritoare" ?

Daca vrei sa afli lucruri noi, intrebi la Mercedes. Sau pe mine... Vezi mai jos:

[ATTACH]128120[/ATTACH] [ATTACH]128121[/ATTACH]

Dragos
                  Bv

Comment

Originally posted by costi tascau View Post
                    Va salut. Am si eu un set de jante pe 17" cu pneuri de 205/55/17 pe un Mercedes w202. Masina se comporta bine,un plus pentru stabilitate si aspect si poate un minus pentru consum,dar intrebarea mea este urmatoarea: SE POT OMOLOGA DIMENSIUNILE ASTEA,SE POT TRECE DIMENSIUNI PE 17" IN CERTIFICAT PENTRU UN MERCEDES C 180 W202?? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri, o zi buna sa aveti.
                    Cat consuma?

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF