Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

am achizitionat un mercedes c280 din 93 germania

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am achizitionat un mercedes c280 din 93 germania

am cumparat aceasta masina pentru ca am vrut un motor puternic, pretul a fost foarte bun si arata si functioneaza impecabil.consumul e destul de mare dar asta e. masina are doar abs, airbag sofer, oglinzi electrice heliomate si 8 incite acustice. pot monta ceva de genul esp, asr? asta pentru conditii de iarna. multumesc anticipat pentru sfaturi si pareri!
    Last edited by cristipopescu; 10-11-2008, 18:26 PM.

Pana una alta corecteaza postul. Arata execrabil. Parca nici nu-i scris in romaneste. Asta inainte ca alti membri ai forumului sa se agite sa-ti raspunda, pe care i-as ruga sa se abtina pana atunci.

Comment

nu vrea nimeni sa ma ajute? sau nu aveti idee? sau un alt sfat pentru conditii de iarna. nu am mai avut tractiune doar spate pana acum.

Comment

Sa inebunesc daca nu se duce dracu forumu` asta...
        1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
        2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
        Si o panarama de scuter

Comment

Există funcţia de search

Moderatorii te sfătuiesc să citeşti regulamentul..
          Nu era mai simplu , în loc sa postezi ceva , să foloseşti funcţia de search
          tracţiune spate , apoi dacă mai aveai vreo nelămurire să faci o nouă postare ori să întrebi ceva?

Comment

Felicitari pentru noua achizitie, si eu sunt adeptul motorului de 280 pe C class.

Important este sa iti mearga bine ABS-ul, nu cred ca e bine sa incerci sa pui ASR si ESP pe el, cred ca poti strica electrica masinii.

Trebuie sa ai cauciucuri noi sau foarte putin uzate ca sa nu ai probleme iarna la viteze mari.

Spatele te fura doar cand accelerezi prea tare de-odata, dar numai daca vrei cu adevarat.

Eu spre exemplu faceam donoughts asta iarna intr-o zona necirculata, cu gheatza pe jos sticla nu alta...si numai cand vroiam eu sa accelerez tare , sa ma "fure" spatele.

Stai linistit, nu-ti fie frica de tractiunea spate.

Comment

Tractiunea spate rullzz...
              1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
              2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
              Si o panarama de scuter

Comment

multumesc pentru sfaturi.probabil ca o sa o rezolv cu anvelope de iarna.

Comment

Ideea era ca pana la sfarsitul sfaturilor date de colegi sa intelegi cel putzin ca se incepe propozitia cu litera mare...
                  W203 - 2001

Comment

Gramatica ne depasheshte... Se inchide.

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF