Salutare. Tocmai ce-am fost in concediu si m-am bucurat cateva mii de km cu "merțul" din dotare. Nu am nimic sa-i reprosez, nici macar consumului de 11%. Mi-am schimbat CD playerul cu o navigatie, iar diferenta e foarte mare. Pot s-o folosesc pentru apelurile telefonice, muzica de pe card, si alte optiuni ce le are. Din pacate sau din nefericire pentru mine, nu-mi merg butoanele de raspuns si inchis. Imi merg restul butoanelor, doar ca nu reusesc sa raspuns si sa inchid de pe volan. Cand incerc sa raspund sau sa inchid, imi da un mesaj de genul: functie neactivata sau indisponibila. Banuiesc ca trebuie activata din meniul secret sau cum? Nu e ceva atat de important, dar e, pentru ca mereu trebuie sa ma intind la navigatie sa raspund.
O alta problema pe care am intalnit-o, e functionarea navigatiei si radio. Cand am luat navigatia si am testat-o, mergea fara probleme atat pe navigatie cat si pe radio. Dupa montaj, navigatia nu-mi gaseste semnalul atat cand intru in navigatie cat si pe radio. La radio, i-am bagat o surubelnita la mufa si prindea toate posturile perfect. Cand conectam antena masinii, nimic nu capta. De la ce ar putea fi oare? Ar putea fi masina ecranata, bruiata sau "protejata", cu toate ca vechiul radio mergea perfect?
Orice sfat sau parere e binevenita.
O zi buna.
O alta problema pe care am intalnit-o, e functionarea navigatiei si radio. Cand am luat navigatia si am testat-o, mergea fara probleme atat pe navigatie cat si pe radio. Dupa montaj, navigatia nu-mi gaseste semnalul atat cand intru in navigatie cat si pe radio. La radio, i-am bagat o surubelnita la mufa si prindea toate posturile perfect. Cand conectam antena masinii, nimic nu capta. De la ce ar putea fi oare? Ar putea fi masina ecranata, bruiata sau "protejata", cu toate ca vechiul radio mergea perfect?
Orice sfat sau parere e binevenita.
O zi buna.